Objavljujemo imena pet sretnih čitateljica koje očekuje jedinstven poklon - najnoviji Philipsov epilator + Bikini Trimmer koji zahvaljujući najsuvremenijim karakteristikama osiguravaju nježnu i učinkovitu epilaciju i podrezivanje dlačica, te lijepu i glatku kožu cijelog tijela

philips epilator hp6530Pet čitateljica koje dobivaju Philipsov novi epilator HP6530 te Philipsov Bikini Trimmer, su:

1. Jadranka Fekete, Osijek

2. Lana Belošević-Jug, Zagreb

3. Božena Pintek, Krapinske Toplice

4. Juliette Delescluse, Zagreb

5. Vlatka Kranjčević, Bizovac

Philipsov novi Bikini Trimmer podrezivač dlačica i epilator HP6530 idealni su za sve žene koje žele dugotrajan osjećaj glatke, njegovane i lijepe kože. Dva kvalitetna uređaja koja dolaze u jednom pakiranju omogućuju nježno uklanjanje dlačica i njihovo oblikovanje čak i na najosjetljivijim zonama pružajući tako potpuni osjećaj ženstvenosti i ljepote.

Potpuno sigurno i bez iritacije kože tako je moguće postići savršene rezultate te uživati u privlačnoj glatkoj koži i dodatanom osjećaju samopouzdanja. Epilator omogućuje dugotrajno glatku kožu hvatajući i najkraće dlačice, a bikini trimer oblikuje, podrezuje i uklanja dlačice na bikini zoni.

Philipsov novi epilator osigurava nježnu i učinkovitu epilaciju zahvaljujući opti-start nastavku koji potpuno prijanja uz kožu te je lagano masira čime se umanjuje neugodna bol i postižu odlični rezultati.

Ovisno o području na kojem se koristi, brzina rada epilatora može se prilagoditi pa se tako na osjetljivijim dijelovima može koristiti veća brzina za lijepu i glatku kožu cijeloga tijela.

Održavanje i čišćenje aparata je jednostavno zahvaljujući odvojivoj glavi koja se može prati i pod mlazom vode.

philips epilator i bikini trimmerUz Bikini Trimmer moguće je precizno i nježno oblikovati, podrezati ili potpuno ukloniti dlačice bikini zone i tako izraziti vlastitu osobnost i ženstvenost. Pet različitih postavki dužine pružaju razne mogućnosti podrezivanja, a uz aparat dolazi i pet zanimljivih šablona za jedinstveno oblikovanje. Philipsov Bikini Trimmer je vodootporan pa se može koristiti i pod tušem, a punjiva baterija omogućuje jedan sat neprekidnog rada.

Oba aparata mogu se spremiti u elegantnu torbicu i tako jednostavno koristiti i na putovanju kao i u vlastitoj kupaonici.

www.philips.hr

Pročitajte i: Bez ijedne jedine dlačice, Misija: savršeno glatke noge

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.