Kombinacija aloe vere iz ekološkog uzgoja i hijaluronske kiseline prirodnog porijekla u inovativnoj i laganoj teksturi gela moćan je saveznik u obnavljanju, umirivanju i hidrataciji kože. Ovisno o učinku koji želite postići, ova Garnierova kutijica može biti dnevna i noćna krema, ali i maska za lice

garnier jelly

Predstavljamo vam Garnier Hyaluronic Aloe Jelly: novu hidratantnu kremu za svaki dan čiji je cilj hidratacija, umirivanje i obnova umorne i suhe kože. Koži pruža zdravi sjaj i nastupa kao tvoja potpuno nova saveznica u svakodnevnoj hidrataciji. Otkrij sve njezine tajne uz tri načina upotrebe za višestruke učinke!

garnier jelly

Dnevna njega: Nanesi na čistu kožu za intenzivnu hidrataciju i svjež izgled!
Noćna njega: Kada se upotrebljava tijekom noći, formula se gela upija u kožu i djeluje dok spavaš. Probudi se s osvježenom i obnovljenom kožom.
Maska za lice: Dehidrirana koža? Nanesi debeli sloj za intenzivnu hidrataciju i obnavljanje kože. Ostavi da djeluje 3 minute i izbjegavaj područje oko očiju i usta!

garnier jelly

Garnier se zalaže za četiri cilja: težnji za prirodnijim proizvodima, održivom uzgoju sastojaka, zaštiti okoliša, kao i budućim generacijama. U skladu s tim obećanjima, Hyaluronic Aloe Jelly sastoji se od 96 % sastojaka prirodnog porijekla. Preostalih 4 % formule tu je radi maksimalno dobre teksture i dužeg trajanja formule. Vjerujemo prirodi i zato odabiremo najbolje sastojke te ih spajamo u visokoučinkovite formule kojima zadovoljavamo potrebe kože. Upravo je to cilj kojem težimo i s novom kremom Hyaluronic Aloe Jelly!

Cijena:
Garnier Aloe Jelly krema 50ml; 44,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.