Prekrasna Natalie Portman sprema se otkriti novo lice Pariza. Stavlja na glavu prepoznatljivu francusku kapicu, odijeva se i nanosi na usne Rouge Dior. Izlazi na prozor i gleda Eiffelov toranj s prepoznatljivim CD logom... Ne moramo vam reći da želimo baš tu - 999, Velvet, nijansu

rouge dior

Iako se tijekom ovih gotovo godinu dana života pod maskama u nekoliko navrata šuškalo kako je ružu odzvonilo, a jedini proizvod za usne bez kojega ne možemo su kutijice s balzamima, to se naprosto nikada neće dogoditi. Tako kaže Peter Philips, kreativni direktor Diora, a mi se s tim slažemo. Pogotovo kada smo vidjeli senzacionalnu Rouge Dior paletu u kojoj je 75 čarobnih boja.

rouge dior

"U prvom valu pandemije, tražili smo utjehu i utočište", kaže Philips, priznajući kako je ruž razumljivo stavljen u drugi plan. Sada ga pak žene žele nositi ne samo zbog izgleda, već i zbog psiholoških prednosti. "To je dio rituala. Ruž utječe na duševno stanje. Možete ga kušati. Možete ga osjetiti. On čini da se osjećate drugačije", kaže jedan od najboljih make up umjetnika današnjice.

rouge dior

Inače, ovome gospodinu u klasičnoj plavoj kutijici je, ni manje ni više, 68 godina jer ga je 1953. stvorio sam Christian Dior želeći odijevati žene od glave do pete. Od tada se u svijetu svake tri sekunde proda jedan Rouge Dior. Najnovija inačica dolazi u čak četiri finisha nadahnuta tkaninom: satenskom, mat, metalik i baršunastom, a obogaćena je ekstraktom crvenog božura koji čuva vlagu usana, a istovremeno pojačava pigment ruževa, te cvijetom nara koji zaglađuje fine linije.

rouge dior

Ah, da, ne smijemo zaboraviti napomenuti kako je zaštitno lice Rouge Diora neodoljiva Natalie Portman, koja u kampanji s beretkom na glavi promatra Eiffelov toranj s osmijehom zbog kojega poželimo kupiti upravo tu nijansu – 999 Velvet (inače jedina nijansa dostupna u sva četiri finisha).

rouge dior

Cijena: 321 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.