Uživajte u nijansama koje će privlačiti pažnju i pigmentiranim formulama lakova za nokte i gel lakova koje volite. Od klasičnog Nail Lacquera i Gel Colora do dugotrajnih Infinite Shine lakova - vaši su nokti u sigurnim rukama

opi your way lakovi proljece 2024

OPI vas poziva da upoznate njihovu čarobnu proljetnu kolekciju koja uključuje sjajne i svjetlucave prozirne nijanse koje možete nanositi preko izrazito pigmentiranih kremastih boja. Miksajte nijanse kako god želite za personalizirani izgled. Bez pravila. Samo čista kreativnost!

opi your way lakovi proljece 2024

Paint It

Nakon što ste napravili pripremu nokta i podlak je spreman za "wow" efekt, odaberite bilo koju kremastu nijansu kao osnovu za vaš miks . Ali zašto stati na jednoj? Uzmite dvije kremaste nijanse za "french” ili apstraktni izgled. Granica ne postoji. Sve ovisi o vama.

opi your way lakovi proljece 2024

Glaze It

Pozdravimo posebne efekte. Spojite živopisne kreme sa super hipnotizirajućim prozirnim slojem. Odaberite između sjajnih, bisernih i završnih slojeva s glitterom i nanesite preko kremaste nijanse. Pokušajte nanijeti i više od jednog sloja za zaista prilagođen izgled. Perlasti glitter ombre? Da, molim.

opi your way lakovi proljece 2024

Name It

Inspirirajte se imenima nijansi koje ste koristili, spojite ih u jedinstveno ime koje će oduševiti publiku i budite slobodni podijeliti ga sa svima. Trebate pomoć? Pogledajte zadivljujuće kreacije @frederic.chen, @cocamichelle i @glosshouse.

opi your way lakovi proljece 2024

Lookin’ Fiiiine Online

Budite kreativni i pokažite tu potpuno svoju, personaliziranu kombinaciju nijansi i označite #OPIYourWay i @opihrvatska.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.