L'Oréal Paris lansirao je novu liniju za njegu kose ELSEVE EXTRAORDINARY CLAY. Stres, nečistoće ili neodgovarajuća rutina – vaša kosa se suočava s brojnim vanjskim i unutrašnjim čimbenicima koji doprinose tome da se više masti. L’Oréal Paris Elseve vam u 2017. predstavlja rješenje – prvi ritual obogaćen glinama, sastojcima koji su od davnina poznati po svojim pročišćavajućim i uljepšavajućim svojstvima

elseve extraordinary clay

Suha kosa, normalna kosa, masna kosa… Sebum se stvara na tjemenu glave, bilo koji tip kose da imate, i obavija vlasi kose od korijena do vrhova. Kada je sebum prisutan u granicama normale, on “podmazuje” vlasi kose i štiti ih od vanjskih utjecaja. Međutim, vrlo brzo do pojave prekomjernog sebuma i tada: kosa se masti pri korijenu, kosa poprima beživotan izgled, a njezino stiliziranje je otežano jer postaje teška.

Snaga Extraordinary Clay linije je hidratizirajući ritual, obogaćen s tri gline:

- apsorbirajuća glina poznata po svom svojstvu apsorbiranja višak sebuma s tjemena glave
- pročišćavajuća glina poznata po svom svojstvu pomaganja pri nježnom čišćenju kose
- balansirajuća glina pomaže vlasima vratiti optimalnu svježinu i lepršavost

ELSEVE EXTRAORDINARY CLAY liniju čine:

- Maska ELSEVE EXTRAORDINARY CLAY se nanosi na suho tjeme, prije šamponiranja, potrebno je ostaviti 5 minuta kako bi upila višak sebuma i nečistoće. Isprati vodom i nakon toga vaša kosa spremna je za šamponiranje.
- Šampon ELSEVE EXTRAORDINARY CLAY za temeljno očišćenu i hidratiziranu kosu. Nova formula bez silikona, temeljno čisti kosu cijelom dužinom.
- Regenerator ELSEVE EXTRAORDINARY CLAY za temeljno očišćenu i hidratiziranu kosu. Kremasta i lagana tekstura obavija vlasi, čineći kosu glatkom čitavom dužinom.

elseve extraordinary clay

Cijena maske 150 ml ELSEVE EXTRAORDINARY CLAY: 39,90 kn
Cijena šampona 250 ml ELSEVE EXTRAORDINARY CLAY: 23,90 kn
Cijena šampona 400 ml ELSEVE EXTRAORDINARY CLAY: 29,90 kn
Cijena regeneratora 200 ml ELSEVE EXTRAORDINARY CLAY: 23,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.