Betty Barclay Oriental Bloom, romantičan miris s čarolijom cvijeća, odvodi vas u čarobni Marakeš s magičnim trgovima, šarenim bojama, zidovima punim mozaika i orijentalnim mirisima

betty barclay oriental bloom

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju prekrasne mirise Betty Barclay Oriental Bloom (hibrid cvjetnog i orijentalnog mirisa koji kombinira slatkoću i svježinu cvjetnih esencija s bogatstvom toplih, začinjenih aroma), su:

SILVIJA MALIVUK-JOVANOVIć, REPUšNICA

KRISTINA SADAIć, VARAžDIN

ANKICA JANDRIć, ZAGREB

betty barclay oriental bloom

Avanture i daleke strane zemlje s nadahnjujućom prirodom i raznolikošću mirisa koja oduzima dah – to predstavlja čežnja za Istokom. Dalekoistočno utočište, romantično mjesto za punjenje baterija, okruženo tajnovitom očaravajućom ljepotom orijentalne umjetnosti. Savršeno mjesto za sanjarenje. Usred vreve leži mala oaza mira – tradicionalni marokanski Rijad s mozaikom od pločica, ornamentalnim dekorom, fontanom koja žubori i koritom vode koje poziva na osvježenje. Betty Barclay Oriental Bloom predstavlja mjesto bezvremenske elegancije usred pulsirajućega grada.

betty barclay oriental bloom

Betty Barclay Oriental Bloom miris je koji romantičnu, senzualnu ženu, koja radoznalo iskušava život, okružuje ženstvenim mirisnim notama i omogućuje joj sanjarenje o stranim zemljama i avanturama. Hibrid cvjetnog i orijentalnog mirisa kombinira slatkoću i svježinu cvjetnih esencija s bogatstvom toplih, začinjenih aroma. Tako nastaje razigrana, romantična kompozicija koja ima snažan izričaj, ali nije nametljiva. 

betty barclay oriental bloom

Betty Barclay Oriental Bloom uranja u živu svježinu oaze koja reskom kruškom i transparentnim, pomalo vodenastim cvjetovima frezije i jasmina otvara laganu cvjetno orijentalnu kompoziciju. U srcu se širi procvjetali buket s nježnim, ženstvenim notama magnolije koje se nježno umataju u slatku privlačnu čaroliju tonkovca i dašak poznatih aroma vanilije. Orijentalni cvjetovi zaokružuju se u nježna drva i mošus.

betty barclay oriental bloom

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.