Tijekom ljetnih mjeseci žene žele proizvod koji će kosi pružiti zaštitu od sunca, ali istovremeno i uljepšati kosu. Kako bi odgovorio na potrebe klijentica Kérastase pronalazi inspiraciju u proizvodima za njegu kože s više blagodati – trend CC krema te lansira prvu CC kremu za kosu, novi must have proizvod za ljeto. Krema za potpunu njegu kose s tri različita djelovanja: zaštita, obnavljanje i sjaj

kerastase soleil cc krema

Tri čitateljice na poklon dobivaju savršene preparate za ljetnu njegu kose - Kerastase CC kreme! Kliknite, prijavite se i očekujte svoj poklon!

ANDREA BOGOVIć, VELIKA GORICA

DANIJELA čIčKO, OROSLAVJE

MARIJANKA PUšIć, VIROVITICA

CC krema Soleil štiti, obnavlja i pruža sjaj kosi koja je izložena suncu. Formula bogata uljem šafrana ispravlja i obnavlja oštećenja nastala izlaganjem suncu. Bogata antioksidansima i uljem lana što je čini idealnim proizvodom za ljeto koji kosu hidratizira i čini mekšom i podatnom. Njena lagana tekstura raspetljava kosu i pruža joj sjaj. Za sve tipove kose.

Uporaba: Nanijeti na suhu ili vlažnu kosu, prije ili poslije izlaganja suncu. Ne ispirati.

Rezultati: Štiti kosu i sjaj boje od oštećenja izazvanih suncem. Disciplinira, hrani i obnavlja kosu oštećenu zbog izlaganja suncu. Nevjerojatan sjaj.

Cijena 150 ml: 206 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.