Iz iste linije u kojoj se nalazi Kiehl’sova najprodavanija maska za lice stiže novi Rare Earth čistač za lice u prahu za dubinsko čišćenje i piling pora – revolucionarni čistač za lice u prahu koji dokazano smanjuje višak masnoća i zaglađuje kožu za gladak i čist ten

kiehls rare earth cistac lica u prahu

Kiehl’sov čistač za lice u prahu pomno je osmišljen kao ekološki prihvatljiva zamjena za Kiehl’sove klasične, tekuće čistače. Formula sadrži 96% obnovljivih sastojaka i 98% manje vode od Kiehl’sovih tradicionalnih Rare Earth tekućih čistača, a pakiran je u bočici izrađenoj od 100% recikliranih materijala potrošača. Ova obnovljiva formula sadrži bogatu odgovorno dobivenu amazonsku bijelu glinu koja omogućuje trenutačno dubinsko i nježno dnevno čišćenje. 

kiehls rare earth cistac lica u prahu

Klinički je dokazano da Kiehl’sov Rare Earth čistač za lice u prahu za dubinsko čišćenje i piling pora trenutačno smanjuje pojavu masnoće i neželjeni sjaj za 96%, a nakon tjedan dana upotrebe 90% ispitanika primijetilo je glađu i sjajniju teksturu kože. 

kiehls rare earth cistac lica u prahu

KIEHL’SOVA FORMULA ZA ČISTU I SJAJNU KOŽU 

Amazonska bijela glina: Odgovorno dobivena amazonska bijela glina iz ekološke proizvodnje dviju brazilskih zadruga, trenutačno upija nečistoće, mrtve stanice na površini kože i višak sebuma koji može začepiti pore te uzrokovati pojavu mitesera i izbijanje akni.  

Žitarice koje sadržavaju mikrokristalnu celulozu: Unutar formule pomažu nježno zagladiti kožu i ukloniti nečistoće.

• Alfa-hidroksi kiseline:  Unutar formule pomažu ukloniti mrtve stanice na površini kože i vraćaju sjaj i blistavost koži. 

kiehls rare earth cistac lica u prahu

Za optimalno smanjenje neželjenog sjaja koristite Kiehl'sov Rare Earth čistač za lice u prahu dva puta dnevno kao sredstvo za čišćenje lica i 1-2 puta tjedno kao piling, koristite zajedno s Kiehl’s Rare Earth Deep Pore Cleansing maskom za idealnu rutinu za smanjenje neželjenog sjaja.

Novi RARE EARTH DEEP PORE-MINIMIZING & POLISHING POWDER Cleanser dostupan je u svim Kiehl’s prodavaonicama, kao i na www.kiehls.hr.  

Maloprodajna cijena: 39 € (293,85 kn) 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.