S jedinstvenim inovativnim sastojcima i odvažnom formulom, tim brenda L'ADRIA usavršio je rutinu njege mješovite i masne kože. Upoznajte Harmonizing cream!

ladria harmonizing cream

Prije nepunih 9 mjeseci, brend L'ADRIA je lansirao svoje minimalističke rutine njege kože inspirirane Jadranskim morem, uz želju za kreiranjem proizvoda lišenih iritansa, koji će osigurati hidrataciju i zdravu kožnu barijeru baš svakom tipu kože. Prva četiri proizvoda, samostalno ili u pomno osmišljenim kombinacijama, zadovoljila su potrebe zrele kože, kojoj nedostaje elastičnosti i čvrstoće, kao i suhog i normalnog tipa kože, koji trebaju vlagu, umirivanje i zdrav sjaj, a i vizažisti posežu za njima i neumorno ih koriste kao idealnu hidratantnu bazu. L'ADRIA kolekcija je kasnije upotpunjena okoloočnom kremom Eye cream, kojom je pokrenutai hvalevrijedna humanitarna akcija u suradnji s udrugom SVE za NJU, a koja i dalje traje simboličnim odvajanjem 10 kuna od svakog prodanog lončića kreme za borbu protiv ženskih karcinoma. No, nešto je ipak nedostajalo…

ladria harmonizing cream

Kroz razgovore s kupcima i zaljubljenicima u kvalitetnu kozmetiku, uočeno je kako potrebe masne, mješovite, a posebice reaktivne odnosno problematične kože nisu u potpunosti zadovoljene baznom kremom brenda L'ADRIA – Regenerative cream. Nakon opsežne kampanje ispitivanja zadovoljstva kupaca, L'ADRIA tim je odlučio stvoriti kremu i za te tipove kože, no s još više pažnje, istraživanja i posvećenosti cilju jer je upravo reaktivna koža najosjetljivija na kozmetičke sastojke.

ladria harmonizing cream

Tako je nastala Harmonizing cream (129 kn launch cijena, 169 kn regularna cijena), tretmanska krema za njegu mješovite, masne i reaktivne kože, s najinovativnijom L'ADRIA formulom dosad. Naime, ova vodenasta, biserno-bijela krema bez mirisa sadrži niacinamid, fitoplankton, gliciretiničnu kiselinu te prirodne hidratizirajuće faktore (NMF), koji sinergijom djelovanja hidratiziraju i umiruju kožu, balansiraju lučenje sebuma te smanjuju pojavu hiperpigmentacijskih mrlja, pritom obnavljajući kožnu barijeru. Uz to, i ovaj proizvod dolazi u prepoznatljivom staklenom lončiću koji, osim što lijepo izgleda u vašoj kozmetičkoj torbici, u potpunosti se može reciklirati.

ladria harmonizing cream

Dragulj ove formule je inovativna gliciretinična kiselina, dodana kako bi harmonično ujedinila djelovanje fitoplanktona i niacinamida. Ta nevjerojatna kiselina iz korijena sladića djeluje trostruko na balansiranje problematične kože. Iznimno učinkovito suzbija prekomjerno lučenje sebuma, djeluje umirujuće na mikroupale te inhibira sintezu melanina u koži. Ovom harmonijom djelovanja smanjuje mašćenje kože, umanjuje pojavu hiperpigmentacijskih mrlja te pruža koži zdravi ujednačen izgled. O ovoj kiselini ćete zasigurno još mnogo čuti! Zahvaljujući novoj kremi Harmonizing cream, L'ADRIA tim je s ponosom postao prvi hrvatski brend koji donosi čari i blagodati gliciretinične kiseline.

ladria harmonizing cream

Još jedna ekskluzivna vijest koju L'ADRIA tim želi podijeliti s vama: L'ADRIA proizvodi su od sada službeno dostupni i u BIPA prodavaonicama diljem Hrvatske! Na policama BIPA-e će vas dočekati cijeli asortiman brenda, osim nove kreme, koja u drogerijsku prodaju stiže tek u travnju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.