U zimskim mjesecima, ispod slojeva odjeće "zatočena" koža traži dodatnu hidrataciju koju pruža samo redovita njega. Uz novu liniju Dove proizvoda nahranit će se, i uživanju predati, svi tipovi kože

dove krema spaDove zna da je tajna prekrasne kože u njezinoj hidrataciji, iznutra i izvana. Naša koža je najveći i najljepši organ ljudskog tijela koji djeluje kao nevjerojatna prirodna barijera između našeg tijela i okoline.

Stoga Dove preporučuje redovitu uporabu hidratantnih losiona kao najbolji način da bi se spriječio gubitak vlažnosti i sačuvala zdrava ravnoteža hidratacije kože.

Dove kao stručnjak u hidrataciji nadolazeće zimske mjesece želi obilježiti isticanjem važnosti svakodnevne njege kože jer je svakodnevna hidratacija tajna prekrasne kože. Za razliku od drugih stvari u životu, naša nas koža prati kroz cijeli život i zbog toga zaslužuje pravilnu njegu, izjavila je Jasmina Matiša, brand menadžerica za Dove u Hrvatskoj.

Zato, kremu, losione i maslace u ruke, s nestrpljenjem ih očekuje vaša koža!

Upravo u wellness centru Hotela Antunović Dove je lansirao kampanju za svakodnevnu njegu kože i organizirao predavanje stručnjaka na temu važnosti pravilne i redovite njege kože cijeloga tijela, posebno tijekom zimskih mjeseci.

U neformalnom druženju, predstavljena je linija Dove proizvoda za različite tipove kože. Gošće na predstavljanju bile su dermatologinja Sanja Petek Modrić koja je odgovarala na pitanja vezana uz njegu kože, te Ivana Mišerić, voditeljica showa na Radiju Anteni, čiji je Dove pokrovitelj tijekom listopada.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.