Mnoge žene boje se trenutka kada će uočiti prvu sijedu vlas. Taj trenutak je neizbježan, no možemo ga sakriti. Irene Gari je unaprijedila potpunu liniju proizvoda Cover Your Grey kako bi nam pomogla u borbi sa sijedom kosom

cover your grey professional

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj profesionalni Cover Your Grey aplikator za kućno prekirivanje sijedih vlasi, su:

MARIJA RAšIć, DONJI MIHOLJAC

GORDANA VARGA, ZAGREB

KAROLINA VUKELIć, BJELOVAR

Sijeda kosa teže prihvaća boje za kosu zbog smanjene količine melanina. Melanin sadrži metale kao što su željezo, cink i magnezij koji omogućuju razvijanje boje. Zbog smanjenog melanina, boje se teže primaju na kosu pa ih se mora duže držati ili je potrebno nanijeti veću količinu boje. U tom slučaju, bojanje nije uvijek najpametniji izbor. Što tada učiniti? Irene Gari je unaprijedila potpunu liniju proizvoda i pronašla rješenje kako bi nam pomogla u borbi sa sijedom kosom.

cover your grey professional

cover your grey professional

Cover Your Grey proizvodi služe za: prikrivanje izrasta, kamufliranje raspršenih sijedih vlasi i za pramenove i osvježavanje boje.

Prednosti proizvoda su:

- brzo i lagano privremeno rješenje

- odmah pokrivaju neželjene sijede vlasi i osvježavaju boju kada je to potrebno

- mogu se koristiti bilo kada i bilo gdje

- dolaze u velikoj paleti boja kako bi pristajali svakoj boji kose

- profesionalni rezultati

- privremena boja koja se može isprati šamponom i vodom

- vrlo povoljne cijene

Savjeti za bojanje korijena kose: nanesite boju u kratkim potezima na korijen kose i sjedi izrast kose. Nakon nanošenja boje, kosu dobro pročešljajte kako bi se boja sjedinila sa Vašom bojom kose. Pustite nekoliko minuta da se boja osuši. Cover your gray su privremene boje za kosu koje se šamponom normalno ispiru.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.