Dragocjenim uljima, zavodljivim cvjetnim mirisima i elegantnim stilom, novi Palmolive Aroma Sensations gelovi za tuširanje So Luminous and Just Fabulous od sada su dostupni i u Hrvatskoj kako bi stvorili male trenutke osobnog luksuza svaki dan

palmolive aroma sensations

Miris svježeg buketa cvijeća ili izvrsna uljna masaža u spa centru - čak i najmanji trenutak luksuza zaslađuje najobičniji dan. Ovaj luksuz sada može biti dio i vaše dnevne rutine tuširanja. Dva nova gela za tuširanje iz Palmolive Aroma Sensations linije, dostupna su u dvije nove formule - So Luminous s dragocjenim ekstraktom makadamije i ekstraktom plemenitog cvijeta božur i Just Fabulous s intrigantnim uljem avokada i slatkim mirisom ljiljana koji pretvaraju vaš ritual tuširanja u posebnu vrstu zadovoljstva.

Senzacionalno djelovanje ulja i cvjetnog mirisa - ruža, magnolija i jasmin – cvjetni su mirisi koji stvaraju pozitivnu atmosferu i usmjeravaju vaše misli na polja cvijeća preplavljena živahnim bojama. Puni, ružičasti cvijet božura jedan su od najpopularnijih motiva Instagrama, a ukrašavaju gracioznu ambalažu So Luminousa čime vaše svakodnevno tuširanje postaje poseban doživljaj njege.

Njega kože nadahnuta superfoodom - za generacije, dragocjena ulja su cijenjena ne samo zbog njihove prehrambene vrijednosti, već i zbog koristi koje bi mogli donijeti vašoj koži. Uljem avokada, novi Palmolive Aroma Sensations Just Fabulous ne samo da se povezuje s jednim od najpopularnijih trendova superfooda, već i ostavlja vašu kožu baršunastom, udobnom I mekom na dodir.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.