Nova Shiseido Vital Perfection linija, formulirana s novom ReNeura tehnologijom i KURENAI-TruLift kompleksom, pomaže probuditi prirodni potencijal kože i boriti se protiv vidljivih znakova starenja: gubitka elastičnosti, bora i tamnih mrlja...

shiseido vital perfection linija

Kako vrijeme prolazi, godine se više očituju na licu. Ekspresivne linije stvaraju živući portret koji se proljepšava kako mu dodajemo više iskustva. Saveznik u tom procesu je nova Shiseido Vital Perfectio linija, formulirana s novom ReNeura tehnologijom i KURENAI-TruLift kompleksom, koja pomaže probuditi prirodni potencijal kože i boriti se protiv vidljivih znakova starenja: gubitka elastičnosti, bora i tamnih mrlja...

shiseido vital perfection linija

Inspirirana neuroznanošću, Shiseido ReNeura tehnologija u Vital Perfection Uplifting and Firming kremi pomaže podržati sposobnost obnove kože. Osnažuje kremu kako bi djelovala brže i učinkovitije. Dodatno, baziran na novim otkrićima u znanosti o koži, KURENAI-TruLift kompleks pomaže pojačati otpornost i elastičnost. Bogato hidratantne svilenkasto meke, Uplifting and Firming Cream and Uplifting and Firming Cream Enriched promoviraju elastičniji, blistaviji i "zategnutiji" izgled u 4 tjedna.

shiseido vital perfection linija

Novo dizajnirano pakiranje Vital Perfection linije inspirirano je tradicionalnim japanskim lončarstvom Raku-ware. Rođen s japanskim senzibilitetom, Keshiki – ili "krajolik" stvoren je da izgleda poput leda koji je zapaljen na određenim temperaturama – prikazuje svjetlo i sjenu koristeći plavo-ljubičasti i zlatni prijelaz. To izražava benefite linije: želju da svakodnevno vidimo promjenu na svojoj koži. Zaobljena površina, koja podsjeća na valove, inspirira osjećaj "zatezanja"/liftinga svaki put kad uzmete proizvod.

shiseido vital perfection linija

Vital Perfection sadrži top note citrusa i zelenila. Svježina se stapa sa cvjetnim i začinskim srednjim notama i budi japansku Cymbidium Goeringii (Plemenita orhideja) i Chimonanthus Praecox (Wintersweet ili japanski Allspice). Povezana sa srećom, Plemenita orhideja dugo je cijenjena. U japanu cvijeta od veljače do travnja, a njezin miris stvara opuštajuću atmosferu. Wintersweet, aromatično bilje popularno u cvjetnim aranžmanima, inspirira pjesnike i slikare u Japanu, kao jedan od najpoznatija četiri cvijeta koji cvatu u snijegu (zajedno sa šljivama, narcisama i kamelijama). Cvjetan i voćni, a istovremeno čist, premosnica je između gornjih i srednjih nota. Drvo i mošus bazne su note koje zaokružuju miris.

shiseido vital perfection linija

KoristećiShiseido ReNeura tehnologiju i KURENAI-TruLift kompleks, Vital Perfection Uplifting and Firming Day Cream i Vital Perfection Uplifting and Firming Day Emulsion dnevna krema i laganija emulzija pomažu zaštititi od isušivanja i UV oštećenja tijekom dana, istovremeno potičući blistaviju, elastičniju kožu za zategnutiji izgled.

shiseido vital perfection linija

Vital Perfection rutinu kompletira bogata hidratantna noćna krema Vital Perfection Overnight Firming Treatment, koja sadrži SHISEIDOReNeura tehnologiju i KURENAI-TruLift kompleks, koji djeluju tijekom noći, pomažući koži da izgleda blistavije i zategnutije dok spavate.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.