Novu verziju kultnog Diorovog mirisa Miss Dior, ovog ćete proljeća naći pod imenom Miss Dior Eau Fraiche. U skladu sa svojim imenom, miris je otvoreno fraiche - svjež i prozračan. Otvara se iskričavim citrusnim notama i zelenim galbanumom, dok njegovo srce tradicionalno čini jasmin, položen na intenzivnu bazu pačulija

miss dior eau fraiche 

Kultni parfem Miss Dior nastao je davne 1947. i svakako predstavlja jedan od onih ikoničnih parfema koji su ušli u povijest parfemske industrije. Ovog proljeća, čarobnoj kolekciji Miss Dior pridružuje se najnovije izdanje - izdanje koje nas je oduševilo svojom svježinom - Miss Dior Eau Fraiche. Miss Dior Eau Fraiche je elegantan i odvažan, ali ujedno ženstven i senzualan miris koji svoju osobnost duguje činjenici da ulazi u magičnu parfemsku grupu - Chypre - grupu osobitih mirisa koji se temelje na sinergiji nota hrastove mahovine, labdanuma, pačulija i bergamota.

Dubok i senzualan, a istovremeno koketan i svjež miris sunčanog proljeća, Miss Dior Eau Fraiche otvara se iskričavim citrusnim notama i zelenim galbanumoma, dok srce parfema tradicionalno čini jasmin, položen na intenzivnu bazu pačulija. Miris je kreirao parfumer Francois Demachy, a lice mirisa je glumica Natalie Portman.

Cijena 50 ml EDT: 509 kn
Cijena 100 ml EDT: 716 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.