Provjerite tko dobiva nove make-up divote iz L'Oréala Paris koje će vas oduševiti svojim bojama i teksturama! U poklon paketu darujemo vam  novu maskaru Extra Volume Collagene Million Lashes, zatim trostruko sjenilo za oči Color Appeal Star Secrets Quad Pro te ultra-sjajno i svjetlucavo sjajilo za usne Glam Shine Reflexion

loreal paris, eva longoria

Pet čitateljica koje na poklon od Femine.hr i L'Oréala Paris dobivaju ljetni beauty paket koji uključuje - maskaru Extra Volume Collagene Million Lashes, zatim trostruko sjenilo za oči Color Appeal Star Secrets Quad Pro te ultra-sjajno i svjetlucavo sjajilo za usne Glam Shine Reflexion, su:

MARIJANA BLAžINčIć, DONJA ZDENčINA JASTREBARSKO

ANAMARIJA TKALEC, KRAVARSKO

MARIJA HRGOTA, OTOK

ANA KUNOVIć, ZAGREB

IVANA ŽAJA, BIZOVAC

L'Oréal Paris dao je novo značenje maskari za volumen: dodatan volumen svake trepavice za senzualno guste i čarobno intenzivne trepavice. Nova maskara Extra Volume Collagene Million Lashes predstavlja novu generaciju maskara za dodatan volumen i guste trepavice koje oduzimaju dah i daju ˝efekt milijun trepavica˝. Svaka je trepavica posebno naglašena, a cijeli rub trepavica bogat i savršeno definiran. Precizno nanošenje za iznimno bogate trepavice! Oči će naravno biti savršene uz trostruko sjenilo za oči s iluminatorom Color Appeal Star Secrets Quad Pro - paleta je dizajnirana u obliku kapka i sve što trebate je pratiti liniju. Ovo sjenilo otkriva tajne ljepote velikih zvijezda i svakoj ženi omogućuje da se identificira sa svojim uzorom te odabere prave boje koje njene oči čine većima, bistrijima i privlačnijima.

loreal paris maskara i trostruko sjenilo za oci

Kao točka na „i" vašem savršenom ljetnom make-upu je novo sjajilo za usne iz linije Glam Shine - L'Oréal Paris Glam Shine Reflexion prati posljednje modne trendove i nudi usnama vlažan i sočan - blistav efekt. Neljepljiva formula sadrži visoki postotak ekstremno sjajnih ulja koji ostaju na površini usana za vlažan i sjajni izgled i potpuno nemastan učinak. Ulja jamče bolje prijanjanje na usnama te snažnije naglašavaju boju.

loreal paris glam shine reflexion

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.