Dior Hydra Life BB Creme novi je adut u vašoj kozmetičkoj torbici za savršeno niveliran ten i optimalno hidratiziranu kožu. Inicijali BB stoje za Beauty Balm, kozmetički proizvod koji u sebi spaja osobine hidratantne kreme i tekućeg pudera. 2 u 1 u najboljem smislu riječi!

dior bb creme

Nova Diorova njega za lice iz linije Hydra Life je BB Creme, njega inspirirana azijskim beauty proizvodima koji ujedinjuju svojstva hidratantne kreme i tekuće podloge za ujednačavanje tena. Inicijali Diorove BB Creme stoje za Beauty Balm – balzam ljepote koji u jednom potezu donosi vašoj koži dovoljno vlažnosti za cijeli dan te ujedno, kao tekuća podloga, prekriva nepravilnosti. Diorova BB Creme temelji se na moćnim i rijetkim biljnim ekstraktima iz Diorovih vrtova, zahvaljujući kojima je ovaj kultna kozmetička kuća postala jedan od pionira u razvoju etnobotanike.

Jednako popularan kod djevojaka i žena u zrelijoj dobi željnih prirodnog izgleda i ujednačene kože, Dior Beauty Balm idealan je za svakodnevni i večernji look. Svoju BB Creme Dior je lansirao u sklopu Hydra Life linije, dajući tako do znanja da je hidratacija obogaćena serumom protiv starenja jednako važna kao i prekrivanje nesavršenosti.

Dior BB Creme čini kožu baršunastom, optimalno hidratiziranom, a prilagođena je svim tipovima kože te u sebi sadrži zaštitni faktor SPF 30.

Cijena: 414 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.