Thierry Mugler svom je parfemu Alien dao novo ruho, fascinantnu ljubičastu bočicu boje ametista sa zlatnim „solarnim" detaljima, koja savršeno čuva energiju njegova izvanzemaljskog mirisa. Kako nas je ove godine fascinirao sjajnim kostimima za turneju Beyoncé, tako fascinira i svakim detaljem svojih proizvoda

thierry mugler alien vizualDugi niz godina nakon velikog uspjeha parfema Angel, Thierry Mugler se vratio na parfemsku scenu neobičnim mirisnim „čudom". Bilo je to prije otprilike 4 godine, kada je lansirao svoj parfem Alien. Kako to obično biva kod ovoga velikana francuske visoke mode, njegov mirisni proizvod pratila je cijela priča, razrađena u detalje od vizuala reklama do dizajna bočice.

Rezultat je ispao prilično izvanzemaljski, kako mu i samo ime kaže, miris Alien podsjeća na magični eliksir koji je spremljen u bočicu neobična oblika koja podsjeća na filozofski kamen ili talisman tajanstvene duboke ljubičaste boje.

Stvaraoci Aliena Dominique Ropion i Laurent Bruyere su bazirali kompoziciju na tri osnovne linije: toplog bijelog ambera u bazi, drvenih nota u srcu i sunčanog indijskog jasmina na samom početku kompozicije.

Parfem, dakle, nije nov, ali je ove godine predstavljeno njegovo luksuzno i vrlo skupo izdanje Alien Giant Golden Excess, dostupno u količini -pazite sada - od 1 litre parfemske vode, u bočici ukrašenoj Swarovski kristalima i čistim 24-karatnim zlatom. 

Također predstavljena je nova limitirana bočica Alien Initiatory Stone, koja se savršeno stapa s izvanzemaljskim mirisom Alien, dizajnirana u obliku ametista, u tamno ljubičastom koloritu.

alien initiatory stone bocicaBočica je izuzetno interesantna, dizajnirana poput brušenih stranica ametista, nosioca prirodne energije i ukrašena zlatnom kapicom, koja priziva solarnu moć. Sam miris je nepromijenjene kompozicije kao i prvotni Alien: bijela ambra, drvene note i cvijet jasmina. Vrlo moćan i upečatljiv parfem.

U skladu s izvanzemaljskim imenom, bočica Aliena, osim na kamen mudraca, podsjeća također i na svemirsku kapsulu koja se cakli u galaktičkom prostranstvu. Tako tipično muglerovski - lagano šik, lagano kič.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.