Dolaskom toplijeg i ljepšeg vremena više boravimo na suncu uživajući u raznim vanjskim aktivnostima,  što svakako donosi brojne blagodati našem psiho-fizičkom stanju. No u Laboratorijima A-Derma svjesni su opasnosti koje sunce predstavlja za našu kožu ako se ne koristi adekvatna zaštita, pa su osmislili inovativnu A-Derma  Protect liniju proizvoda za zaštitu od sunca koja koji nudi rješenje za sve tri razine štetnog sunčevog djelovanja na našu kožu

a-derma zaštita od sunca

Unutar A-Derma Protect linije predstavljena je i A-Derma Protect AD krema koja je posebno prilagođena potrebama zaštite odrasle i dječje kože sklone atopiji. U primarnom fokusu A-Derma Protect linije je pružanje zaštite osjetljivoj koži, koju odlikuje osjetljivosti i krhkost uzrokovana narušenom funkcijom barijere kože.

Za razliku od ostalih tipova kože, osjetljiva koža zbog narušene funkcije barijere, vrlo burno reagira na vanjske utjecaje (hladnoća, toplina, onečišćenje okoliša, neprilagođeni kozmetički proizvodi, voda, sapun...), što još više oslabljuje i narušava njezine obrambene sposobnosti.  A-Derma linija je ekspert za zaštitu i njegu upravo osjetljive kože, a svoju učinkovitost duguje duguje Rhealba zobi, jedinstvenoj biljci čije blago djelovanje pruža osjetljivoj koži potrebnu njegu i zaštitu.

a-derma zaštita od sunca

Iz bijele čiste zobi, selekcionirane među više od 80 sorti, izdvojili su dragocjene djelatne tvari, za dobrobit kože koja je u potrazi za nježnim i umirujućim djelovanjem. Upravo je sunce jedan od glavnih uzročnika fragilnosti kože, pa će pod utjecajem UV zraka normalna koža postati fragilna, a fragilna još više oslabljena. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.