Sigurno znate da je upravo Guerlain promijenio navike žena zauvijek još davne 1870-te godine? GUERLAIN je tada kreirao ruž prvi ikada u formi stika (naziva „Ne m'oublie pas“ – ne zaboravi me), što je bio revolucionaran korak u evoluciji ruževa za usnice. A danas, Guerlain opet krši sva pravila ruževa za usnice!

guerlain rouge g

S lansiranjem Guerlain Rouge G linije 2009. godine, pod umjetničkim vodstvom Oliviera Echaudmaisona, bilo je jasno da je ljestvica podignuta za nekoliko razina i da Guerlain želi ženama ponuditi nešto ekskluzivno za usne, poput dragocjenog dragulja, predivne teksture koja sadrži rubinski prah, a ruž još ima i ugrađeno duplo ogledalo. Sve do danas to je još uvijek jedan od najluksuznijih predmeta ikad kreiran u make-upu.

Dizajn Rouge-a G je potpisao poznati dizajner nakita Lorenz Bäumer, ruž je poput dragocjenog nakita pa je i gesta nanošenja boje na usnice jedinstveno elegantna, luksuzna i posebna.

guerlain rouge g

Nastavak ove ljubavne priče između žene i njenog tajnog oružja 'ruža' se nastavlja, predstavljamo novo ruho Rouge G ruževa. Na raspolaganju su nezamislive kombinacije i varijante... Odaberite svoj vlastiti stil, odaberite svoj dizajn ruža... Rouge G je doživio obnovu, ponovno rađanje, novo ruho, nove boje i novu 'odjeću'... Kao i do sada, same odabiremo boju koja nam odgovara, ali ovaj puta imamo mogućnost same odabrati i dizajn poklopca s ogledalom koji nam se najviše sviđa.

Tekstura ruža je visoko pigmentirana, hrani usnice, čini ih glatkima i ispunjenim, zahvaljujući sferama hijaluronske kiseline, smoli indijske mirte, maslacu manga i ulju jojobe. Upravo zbog te nove teksture, savršeno prijanja na usnice pri nanošenju, ostaje na mjestu i nije nam nužno potrebna olovka za usne...

Cijene:

Ruž: 240,00 kn
Poklopac: 130,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.