U zagrebačkoj galeriji Velvet održana je prezentacija hrvatske prirodne kozmetike Azena. Predstavljena je vizija brenda čija kvaliteta i vrijednost počivaju na nježnosti i ljubavi koju ova obitelj generacijama prikuplja, obrađuje i stvara u želji dobivanja vrhunskih kozmetičkih i ljekovitih proizvoda. Vođeni vizijom djeda Antuna, osnivača Azene, misija do danas je ostala ista – približiti svim ljudima ljekovita svojstva prirode i bilja te njihovu moć u zacjeljivanju duše i tijela

azena

Azena proizvodi već 35 godina prisutni su na našem tržištu, a ljubav prema ovim ljekovitim proizvodima danas uz svoju obitelj preuzela je odbojkašica, unuka djeda Antuna, Senna Ušić Jogunica, koja zajedno s obitelji, majkom Snježanom i bratićem Andrejom, s istom strašću i entuzijazmom nastavljaju voditi i širiti ovu obiteljsku tradiciju baš na način kako je i prije 35 godina započeo djeda Antun.

azena

Ususret ljetu, na druženju u Velvetu predstavljena je i limitirana kolekcija proizvoda za ljeto (dostupna na benzinskim postajama Crodux i webshop.azena.hr), dok su se predstavnici medija i prijatelji Azene pobliže mogli upoznati sa svim drugim proizvodima, njihovom primjenom, učinkovitošću i djelotvornošću.

azena

azena

Azena je naklonost brojne publike stekla prvenstveno kroz Azena biljnu mast – „kraljicu" Azena proizvoda koja je već 35 godina njihov najprodavaniji proizvod. Sada je asortima obogaćen brojnim proizvodima poput - masažna ulja, biljni maslac za tijelo, sapuni, balzman za usne, balzami za njegu tijela, balzam za nakon brijanja i depilacije, baby balzam, biljne tinkture, čajevi, balzam nakon tetoviranja i brojni drugi.

azena

„Proizvodi tvrtke Azena dijele se na skupinu dodataka prehrani i kozmetičkih proizvoda, a prisutni su na tržištu više od 35 godina. Biljke koje čine naše proizvode ručno se beru od strane naših dugogodišnjih suradnika i dobavljača, što garantira njihovu kakvoću i kvalitetu. Mikrolokalitet Hrvatske u Europi i mješavina mediteranske i kontinentalne klime zajedno s visokim postotkom sunčanih dana u godini čine našu floru izrazito bogatom esencijalnim uljima i hranjivim sastojcima. Proces obrade biljaka kojim dobivamo konačne proizvode slatka je obiteljska tajna, a nazivamo je AZENA EFEKT. Djedina biljna filozofija temelji se na obradi 32 jedinstvene biljke, svaka od kojih posjeduje posebna i različita svojstva kojima utječu na ljudski organizam." izjavila je Senna Ušić Jogunica.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.