U skladu s proljećem i prvim zrakama sunca, nova mirisna varijanta uspješne serije s.Oliver Feels Like Summer osvaja svježim cvjetnim notama i poziva na putovanja i nove avanture

s oliver feels like summer 2022

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju s.Oliver Feels Like Summer, cvjetno-voćni miris koji će savršeno pasati uz sve ljetne kombinacije, su:

EDITA RADAN, DUGOPOLJE

SILVIA FELTRIN, PAKRAC

ELI KERNEL, RIJEKA

s oliver feels like summer 2022

Kombijem kroz žuto-zlatnu pustinju Tabernas, pokraj rascvjetanih opuncija do čarobnih zalazaka sunca na rivijeri Costa del Sol – ovogodišnje ograničeno izdanje s.Oliver Feels Like Summer odvodi vas od urbanog stila života izravno u dugoočekivano ljeto 2022. Cvjetno-voćni miris potiče želju za sljedeće avanturističko putovanje, za trenutke pravog prijateljstva i impresivne prirode. Jesi li spremna za ljeto svojeg života?

s oliver feels like summer 2022

Feels Like Summer zrači čistim ljetnim osjećajem od 2016. godine, svake godine s drukčijim stilskim konceptom. Miris s.Oliver Fragrances dokazuje pritom apsolutni osjećaj za trendove: sezonski ženski mirisi svake su godine potpuno rasprodani. Prošle je godine s.Oliver Feels Like Summer 2021 bio čak i najprodavaniji proizvod među svim novitetima u segmentu ženskih lifestyle mirisa u posljednjih 12 mjeseci. Ovog ljeta nova varijanta mirisa inspirira na otkrivanje raznolike ljepote i čarolije prirode udaljene samo nekoliko sati vožnje.

s oliver feels like summer 2022

U gornjoj noti s.Oliver Feels Like Summer 2022 počinje ugodnim mirisom bergamota i iznenađuje posebnom voćnošću jabuke i mandarine s mirisnim dojmom koji podsjeća na drsku spontanost i lepršavo iščekivanje. Ženstvena srednja nota cvijeta naranče, bijelog božura i jasmina pretvara se u cvjetni trenutak koji svoju vlasnicu vodi u pustolovnu dimenziju prirode. Nježne donje note mošusa i pačulija naglašavaju doživljaj mirisa i jamče dugotrajan miris. Cvjetno svježi i veganski miris koji odiše željom za putovanjem!

s oliver feels like summer 2022

Dizajn pakiranja za s.Oliver Feels Like Summer ljetnog je karaktera kao i njegov sadržaj. Akvareli različitih vrsta kaktusa s raskošnim cvjetovima prikazuju bočicu i kutiju u razigranom, ljetnom svjetlu. Nježne boje ilustracija u kontrastu su sa svijetloplavom pozadinom – i stvaraju nepogrešiv, prirodan izgled! Na poleđini kutije ovogodišnjega sezonskog mirisa s.Oliver Fragrances nalazi se simbol "Vegan". Ljeto bezbrižnih trenutaka može doći!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.