Sve obožavateljice maskara znaju da je jedna od kultnih formula za volumen ona kuće Dior: Diorshow je lansirana još 2002. godine i od tada je razvila različite verzije tog proizvoda uključujući Iconic, maskaru za uvijanje, i Black Out, za tamnije trepavice. Velikoj obitelji maskara ove sezone pridružio se još jedan proizvod: Diorshow Pump'N'Volume

diorshow pump n volume maskara

Na tržište je stigo novi beauty hit s potpisom kuće Dior - inovativna maskara Diorshow Pump'N'Volume koja vam omogućuje da odaberete želite li prirodnije trepavice ili, pak, one s efektom umjetnih. Prirodan izgled lijepih uvijenih trepavica dobit ćete već jednim premazom, dok će više premaza ostaviti efekt upečatljivih "umjetnih" trepavica.

Diorshow Pump'N'Volume maskara predstavljena je na modnoj reviji kuće Dior na Tjednu mode u Parizu ovog proljeća, a svi o njoj pričaju jer ima fleksibilnu gumiranu bočicu. Zahvaljujući mekanom utoru pri samom dnu tube možete maskaru ugrijati svojim prstima i na taj način se ona neće sušiti. Osim toga, gumirana drška daje odličan osjećaj nanošenja i prsti vam savršeno prijanjaju dok nanosite proizvod.

"Dior Pump'N'Volume čini vaše trepavice izrazito gustima i dugima, a ako nanesete više slojeva, imat ćete fekt gotovo poput umjetnih. To je nova generacija maskara." - ističe Peter Philips, kreativni direktor Christian Dior Make-upa.

diorshow pump n volume maskara

Svaki puta kada je koristite možete odlučiti želite li prirodniji look ili želite mnogo volumena koji ćete postići tako da više puta pritisnete tubu kako bi se na četkici našlo mnogo proizvoda. Osim što nema potrebe da je više puta nanosite, ona će vam i trajati dulje, jer nećete morati "pumpati" četkicu kako biste "pokupili" čim više proizvoda i time nećete unositi zrak zbog kojeg se formula brže isušuje.

Cijena: 268 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.