Ljetno pravilo broj 1 glasi - važno je isprati sol s kože i osigurati joj adekvatnu njegu. I tu na scenu stupa kozmetička linija Dr. Ivane Nole za njegu osjetljive i isušene kože lica i tijela

dr nola xerosensa

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju paket proizvoda Dr Nola Xerosensa, koji objedinjuje sindet za tijelo i mlijeko za njegu tijela, su:

KATARINA VENTIN SILJAN, VELIKA GORICA

SONJA BOGOJEVIć, SLAVONSKI BROD

IVONA GOLJAK, SESVETE

Sunčeve zrake su blagotvorne, potiču hipofizu na stvaranje hormona sreće endorfina i serotonina, svi su ludi za preplanulom puti (pouzdano, tijelo izgleda zategnutije i vitkije), ali ne zaboravite da vaša koža nakon sunčanja treba pojačanu dozu hranjivih sastojaka. Nedavno istraživanje potvrdilo je kako je sunce na prvome mjestu uzročnika preranog starenja jer slabi lipidnu barijeru, oštećuje kolagen i elastin te isušuje kožu. Ukratko, nakon izlaganja suncu koža vapi za hidratacijom i njegom…

Dr Nola for skin Xerosensa linija dermokozmetičkih proizvoda namijenjena je suhoj i osjetljivoj koži lica i tijela zato što najveći broj ljudi pati od takvih simptoma. U odabiru sastojaka i kreiranju formula, jedna od najboljih hrvatskih dermatovenerologinja, dr. Ivana Nola, surađivala je s timom tehnologa kako bi se odredila optimalna koncentracija aktivnih sastojaka, a da se pritom zadrži stabilitet proizvoda. Karite maslac, niacinamid, pantenol, ulje noćurka, hijaluronska kiselina, hidroksikompleks, proteini mlijeka... Svaki od sastojaka ima ulogu u vraćanju vlažnosti, svježine, sjaja koži, gipkosti, djeluju protuupalno i ublažuju svrbež, i to upravo točno određenim mehanizmima djelovanja. Stoga se često učinci ovih sastojaka nadopunjuju i bitno je odrediti njihovu optimalnu koncentraciju u preparatima.

DR NOLA for skin Xerosensa mlijeko za tijelo, obogaćeno hidrokompleksom, karite maslacem i pantenolom, poboljšava epidermalnu elastičnost, štiti od iritacija, djeluje umirujuće, protuupalno i ublažava svrbež.

dr nola xerosensa

DR NOLA for skin Xerosensa sindet za tijelo za svakodnevno tuširanje ili kupanje suhe i osjetljive kože ne sadrži sapun niti paraben, a sadrži mliječni protein i pantenol koji umiruje kožu. Uporabom ovog sindeta koža će postati elastična i popravit će joj se tonus.

dr nola xerosensa

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.