Koža s vremenom gubi razinu hijaluronske kiseline, a novi proizvodi dr. brandta, čiji je osnovni sastojak upravo hijaluronska kiselina, vratit će koži vlažnost te ciljano djelovati na područja lica na kojima se naziru znakovi gubitka elastičnosti i kolagena

dr brandt

Laboratorij dr. brandta kreirao je i predstavio dva nova proizvoda koja će usnama i koži lica vratiti volumen i punoću. Riječ je o 3D LIP PLUMPFIX, 2u1 proizvodu koji istovremeno njeguje usne i daje im puniji volumen, te kremi za lice s hijaluronskom kiselinom koja koži vraća volumen i ciljano djeluje na područja lica na kojima se naziru znakovi gubitka elastičnosti i kolagena.

5 peptidni spojevi djeluju sinergijski kako bi koži pružili čvršći, puniji i mladenački izgled.

Koža ne mijenja svoj izgled preko noći, ali s vremenom dolazi do promjena kao što su stanjivanje usana, gubitak volumena i pojavljivanja sve dubljih bora. Jedan od glavnih razloga tomu je što koža gubi razinu hijaluronske kiseline koja joj je neophodna kako bi mogla zadržati vodu. Koža postaje dehidrirana i siva te joj je potrebno vratiti potrebitu vlažnost. Laboratorij dr. brandta doskočio je i tom problemu s dva nova proizvoda kojima je jedan od osnovnih sastojaka upravo hijaluronska kiselina.

dr brandt

Proizvod 3D LIP PLUMPFIX predstavlja dva dermatološka tretmana u jednom pakiranju. Jedna strana proizvoda djeluje kao primer koji usnama pruža voluminozan izgled, vidljivo poboljšava njihovu definiciju te prolongira nosivost ruža za usne. Drugu stranu proizvoda čini hranjivi regenerator za usne koji zaglađuje teksturu usnica te ih dubinski hidratizira. Formula obogaćena hijaluronskim kuglicama, peptidima i sastojcima koji pojačavaju učinak proizvoda zaslužna je za puniji i definiran izgled usana. Hranjivi regenerator za usne obogaćen je prirodnim maslacima i uljima koji usnama pružaju mekan, zaglađen i puniji izgled. 3D LIP PLUMPFIX danju služi kao baza koja prolongira nosivost ruža, dok noću njeguje i regenerira usne. Tijekom vremena, proizvod vidljivo poboljšava definiciju usana te zaglađuje teksturu usnica.

dr brandt

Krema za lice s hijaluronskom kiselinom koži lica pruža voluminozan izgled, podiže konture lica, reducira bore te dubinski hidratizira kožu. Multi-hidratizirajući HA4 kompleks pruža trenutačni učinak te dubinski djeluje na slojeve kože kako bi potaknuo hidrataciju, ojačao kožnu barijeru te privukao i zadržao vodu unutar kože. Lagana tekstura u obliku osvježavajuće gel-kreme, revitalizirat će i pomladiti ten te kožu lica učiniti mekanom, elastičnom i mladenačkom, a 5 peptidni spojevi djeluju sinergijski kako bi koži pružili čvršći, puniji i mladenački izgled.

dr brandt

Oba proizvoda iz Laboratorija dr. brandta su dostupna u svim bolje opskrbljenim ljekarnama, Müller trgovinama te na web shopu: www.delmerion.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.