Ukusna lubenica, tako osvježavajuća tijekom vrućih dana ili sočna breskva koja se topi u ustima - sama pomisao na to je dovoljna da se zamislite na nekom tropskom otoku. Novi proizvodi unutar Labello Fruity Shine kolekcije s okusima breskve i lubenice savršeni su dodatak koji će učiniti da osjećaj ljeta bude s vama u bilo koje vrijeme i gdje god se nalazili. A i ljubljenje je puno zabavnije s njegovanim usnama s okusom voćne svježine

labello fruity shine

Labello Fruity Shine BRESKVA - razmazite usne neodoljivim okusom breskve te sjajnom i intenzivnom bojom za dan i noć. Svjetlucajući pigmenti boje naglašavaju usne, dok inovativna formula s Hydra IQ-om, odabrani vosak i bogata hranjiva ulja pružaju intenzivnu njegu. Fruity Shine BRESKVA pruža neodoljivo mekane i glatke usne koje će drugi htjeti ljubiti. Aroma breskve razbudit će vaša osjetila svježim, voćnim mirisom.

Cijena: 14,50 kn

Labello Fruity Shine LUBENICA - udovoljite svojim usnama uzbudljivim okusom lubenice i blistavim sjajem. Nježno roza svjetlucajući pigmenti naglašavaju usne, dok obnavljajuća formula s Hydra IQ-om, odabrani vosak i bogata hranjiva ulja pružaju intenzivnu njegu. Za trendi prirodan izgled i neodoljivo mekane usne koje će drugi htjeti ljubiti.

Cijena: 14,50 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.