Kenzo je nacrtao svoju inspiraciju iz snažne prirode kako bi predstavio L'eau Kenzo pour Homme i pour Femme. Danas se vraća izvoru svojih jedinstvenih kreacija stvarajući dvije nove varijacije L'eau Kenzo Florale i L'eau Kenzo Boisee. Četiri čiste vode čija pakiranja su ujedinjena u kolekciji rođenoj u želji da ispriča priču vode prepune sreće i života

kenzo novi parfemi

Umirujuća i nesputana, kao i sama priroda, voda teče slobodno. Vječni izvor života, bez mirisa u prirodi, otvara vrata mirisnoj mašti. Kenzo je formirao miris vode s L'eau Kenzo, mirisnom kreacijom za žene lansiranoj 1996. godine, a za muškarce 3 godine kasnije.

kenzo novi parfemi

"Voda nema boje, stoga sam htio vodu punu boja. S voćem, cvijećem, svježinom i prije svega srećom", objašnjava Oliver Cresp, majstor parfumer, koji je stvorio dva blistava mirisa koji su sada ikone. U L'eau Kenzo pour Femme, vodeno-cvjetnom mirisu, bijeli lotus na površini vode pršti u kompoziciji sa sočnom breskvom dok drhti uz ledeni dah ohlađene mente.U L'eau Kenzo pour Home kreaciji, energija citrusa se susreće sa zelenom svježinom lišća lotusa i snagom cedra.

kenzo novi parfemi

Kenzo obogaćuje svoju liniju s dva nova mirisa: L'eau Kenzo Florale i L'eau Kenzo Boisee. Inspirirani mladenačkom energijom koja je infuzirana željom čiste sreće, ova dva mirisa su obojena vodenim svijetom svježine i aromatičnosti. Oliver Cresp potpisuje L'eau Kenzo Florale kompoziciju, koja otkriva svoju aromatičnost u buketu bijelog božura i pupoljaka ruže koji leže na bazi od cedra. Svježa i nježna toaletna voda, nijansirana suptilnom ružičastom bojom, koja miluje kožu.

kenzo novi parfemi

Aurelien Guichard, majstor parfumer, u čijim rukama je stvoren L'eau Kenzo Boisee, predstavlja nam miris koji je pojačan vitaminima prešanog limuna i začinjen đumbirom. Omotan u suptilnu, mošusnu koru tamjana, ova osunčana toaletna voda pršti energijom u dodiru s kožom.

kenzo novi parfemi

Kultna kristalna bočica svake L'eau Kenzo kreacije odaje počast snazi oceana. Potaknuti snagom svoje minimalističke okomitosti, njegove organske i valovite linije dočaravaju veliki, vrtoglavi val kod Kanagawe, poznat po gravuri japanskog umjetnika Hokusaija. Posvećen ljepšem svijetu, Kenzo je dizajnirao bočice koje sadrže 15% recikliranog stakla. Reinterpretirana pakiranja u 2022. godini su čiste bijele ambalaže na kojima je diskretno istaknut vodeni val. Umirujući, gotovo spiritualni dizajn obojen je nijansama različitih mirisa: svijetloplava boja za L'eau Kenzo pour Femme, tamnoplava, duboka poput mora za L'eau Kenzo pour Homme, nježna ružičasta za L'eau Kenzo Florale i narančasta za L'eau Kenzo Boisee.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.