Kozmetička kuća Avon predstavila je Only Imagine..., novi parfem iz svoje bogate mirisne kolekcije. Idealan za sezonu proljeća i ljeta, ovaj miris prvi je dizajnerski uradak koji sadrži stopostotni prirodni ekstrakt zelene jabuke, a dolazi u elegantnoj cvjetnoj bočici koja dodatno naglašava njegovu senzualnost

avon only imagine

Only Imagine... pripada kategoriji svježih cvjetno-voćnih mirisa, a uz jabuku sadrži i note ružičastoga božura i nježnog mošusa. Gornje tonove kupina i lišća maline savršeno nadopunjuju srednji tonovi cvijeta ljubičice i dozrelih ribiza, dok opojnost i čaroliju ovog mirisa naglašavaju bazni tonovi cedrovine i sandalovine.

„Avon Only Imagine... je odraz vječnog optimizma i trenutka u kojem smo neopisivo sretni jer smo dijelom predivnog, razigranog svijeta", rekao je kreator mirisa Pierre Negrun.

Iz Avona otkrivaju i mali trik za još veći intenzitet i dugotrajnost mirisa na koži: parfem je idealno nanijeti nakon vrućeg tuša ili kupke jer temperatura vode, usklađena s parom, pomaže u otvaranju pora koje zauzvrat zadržavaju miris.

Parfem Only Imagine... dostupan je u Avonovom katalogu kampanje 6 po cijeni od 119,00 kuna, a uz dodatnih 27 kuna tu je i Only Imagine... šal s veselim cvjetnim uzorkom koji je idealan modni dodatak za nadolazeće toplije dane.

avon only imagine

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.