Četiri važna minerala: kalcij, magnezij, kalij i natrij, uz druge sastojke, a posebno karite maslac, čine Skinfinity Hydra Ca-Mg maslac za tijelo pravim odabirom kada je riječ o zdravoj i njegovanoj koži. Skinfinity maslac za tijelo dolazi u pakiranju od 200 ml, čime se omogućava dug period korištenja, ali vrlo brzo postiže vidljive rezultate svilenkaste, mirisne i mekane kože

maslac za tijelo

Zimske hladnoće ili ljetne izloženosti suncu vanjski su faktori na koje ne možemo u potpunosti utjecati. Ali korištenjem Skinfinity proizvoda možemo utjecati na činjenicu da kožu vrhunski njegujemo i dajemo joj najpotrebnije sastojke. U ovom (post) zimskom periodu, najčešće upotrebom vruće vode kako bismo se brzinski zagrijali, s površine kože skidamo prirodna ulja koja djeluju kao zaštitni sloj i sprječavaju isušivanje. Stoga ne čudi da se upravo u tom razdoblju najčešće mučimo sa suhom kožom koja ponekad izaziva i svrabež. Uz hidrataciju, nadovezuje se i problematika elastičnosti te mekoće. Koži je, dakle, u svako doba godine potrebna dubinska njega, a najbolje se postiže upravo upotrebom Skinfinity Hydra Ca-Mg maslaca za tijelo.

maslac za tijelo

Uz maslac za tijelo problem suhe kože možete zaboraviti baš kao i vrijeme da se proizvod upije u kožu. Svjesni brzine življenja i potreba modernog čovjeka, Skinfinity tim razvio je proizvod koji se lako nanosi umasiravanjem i momentalno upija. Kao i svi drugi Skinfinity proizvodi, Hydra Ca-Mg maslac za tijelo odlikuje se jedinstvenim blagim mirisom koji potrebnu rutinu svakodnevnice pretvara u mali spa ritual u kojem ćete uživati. 

Koža je naš najveći organ stoga bismo joj trebali posvećivati svakodnevnu pažnju. Upravo njega i zdravlje kože u fokusu su Skinfinity tima pod vodstvom Mirele Ilenić. Tradicionalno i inovativno, komponente su stvaranja unutar Skinfinity tima čime postaju odabir u svijetu kozmetike za sve one koji žele hrvatski proizvod na svjetskoj razini. Vrhunska kvaliteta proizvoda u njegovom sastavu popraćena je modernom ambalažom koja odgovara najvišim estetskim standardima.

Za sve detaljne informacije:

Mail: boutique@skinfinity.hr
Tel: 01-5628-126

https://skinfinity.hr
Skinfinity Facebook
Skinfinity Instagram

Skinifinity Boutique, Tkalčićeva 80, Zagreb

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.