L'Oréal Revitalift Repair 10 novi je proizvod protiv starenja i oštećenja kože, koji djeluje na 10 znakova nepravilnosti na nježnoj koži lica

l'oreal revitalift repair 10

Revitalift Repair 10 objedinjuje sve što je koži potrebno u jednom proizvodu, pomaže u borbi protiv neočekivanih nedostataka i tragova na koži koji nastaju kao posljedica ubrzanog načina života. Koža svake osobe reagira drugačije na različite prevrate u načinu življenja, paralelno s procesom starenja: koža nekih ljudi na stres reagira izbijanjem crvenih mrlja, kod drugih ten postaje beživotan i bez sjaja ili tekstura kože postane neravnomjerna. Revitalift Repair 10 može riješiti sitne nedostatke koji nastaju kao posljedica starenja ili spriječiti njihovo prerano pojavljivanje.

Višestruko obnavljajuća dnevna hranjiva krema sa SPF 20

U životima današnjih žena nema mira i ravnoteže. Njihovi životni putovi sve su manje predvidljivi, puni neočekivanih prevrata nakon 35. godine života, osobito u gradskom okruženju. Na koži se pojavljuju nedostaci i tragovi starenja. Žene sve više traže praktične proizvode koji im olakšavaju život, proizvode koji djeuluju na više razina, tako i Revitalif Repair 10 djeluje na 10 znakova starenja uključujući UV oštećenja:

1. Bore
2. Tanke linije
3. Gubitak čvrstoće
4. Gubitak elastičnosti
5. Povećane pore
6. Tamne mrlje
7. Nejednaka koža
8. Starenje kože dekoltea
9. Tekstura kože
10. Dehidracija

Cijena: oko 99,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.