Lomeći tradicije u mirisnim obiteljima, Gucci Mémoire d’une Odeur je začetnik jedne nove obitelji - mirisne obitelji minerala - koja je kombinacija mirisa i osjećaja. Epitet "mineralni" se uobičajeno koristio za opis nekih sastojaka mirisa, a sada kombiniran s aromatičnim postaje dio duše Gucci Memoire d’une Odeur

gucci memoire

Miris je naša podsvijest, spojena s trenucima koje smo preživjeli, bojeći ih emocijama veselja, intenzivne ljubavi, neopisive tuge. Miris može vratiti taj trenutak, osjećaji iz prošlosti se mogu osjetiti ponovno. Za novu Gucci mirisnu priču, miris nas povezuje sa sjećanjima, vraća ih iz prošlosti i oživljava ih u sadašnjosti. Skače u vremenu - sadašnjost i prošlost su spojeni jedinstvenim mostom koji vodi u budućnost. Predstavljamo novi univerzalni Gucci miris. Miris neobilježen rodom ili vremenom. Predstavljamo Gucci Mémoire d’une Odeur.

Miris Gucci Mémoire d’une Odeur je eliksir koji nadilazi rodove svojom individualnošću te uspostavlja novu obitelj - mineralni aromatici. Transcendentalne note sadrže neočekivane i enigmatične sastojke, te su definirane notom Rimske Kamilice. Alessandro Michele je zamislio taj cvijet u duši mirisa, a Alberto Morillas je ostvario njegovu viziju. Rimska Kamilica Gucci Mémoire d’une Odeur je strukturirana uz pomoć latica Indijskog Coral Jasmine da dobije nježnosti, mošus za dubinu i plemenita drva: za toplinu Sandalovina te prozračna cedrovina.

Alessandro Michele otkrio je vintage pakiranje te ga iskoristio kao inspiraciju za Gucci Mémoire d’une Odeur’s bočicu te niz zvjezdica na ambalaži. Oblikovana kao stup iz antičkog svijeta, bočica je oličenje rafinirane siluete u prozirnom svjetlo zelenom staklu, okrunjena zlatnim čepom. Printana zlatna folija obrubljuje naljepnicu te otkriva Gucci logo s imenom mirisa.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.