Provokativan i neodoljiv, Diorov mirisni klasik Hypnotic Poison, jedan je od onih ikoničnih parfema koji svojom snagom, posebnošću i ljepotom, zavode zauvijek. Nova muza i heroina, novo lice ovog dramatičnog i teatralnog mirisa, je šarmantna francuska glumica Mélanie Laurent

melanie laurent, dior hypnotic poison

Jedna od najtalentiranijih francuskih glumica nove generacije - Mélanie Laurent - upisuje svoje ime u prekrasnu sagu Dior, i to kao nova muza kultnog mirisa Hypnotic Poison. Za novu kampanju, Dior Hypnotic Poison 2011., snimili su je Mert Alas & Marcus Piggott, obavijenu u strastvene crvene nijanse, poput onih kojima odiše nezaboravna bočica slavnog Diorovog crvenog „otrova".

dior hypnotic poison

Također, da vas kratko podsjetimo na čarobne note Dior Hypnotic Poisona - stvoren je 1998. i predstavlja savršenstvo Diorove parfemske majstorije - haute parfumerie u pravom smislu te riječi. Njegov zavodljivi orijentalni karakter objedinjava note gorkog badema, jasmina i tuberoze, završavajući u dramatičnoj kompoziciji sandalovine, ambre i vanilije. Godine 2010. nastaje i cvjetna verzija - Hypnotic Poison Eau Sensuelle - kojoj je dodana ženstvena orhideja, uz ylang-ylang i cvjetove naranče te mošus u bazi.

Cijena Hypnotic Poison 30 ml: 359 kn; 50 ml: 504 kn
Cijena Hypnotic Poison Eau Sensuelle 50 ml: 489 kn; 100 ml: 701 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.