Nova limitirana kolekcija Catrice make-upa "Bohemia" savršeno priziva boemski stil vodećih svjetskih gradova. Od početka 2012. etno izgled vladat će ulicama. "Bohemia" nudi sve što volimo ove sezone i ispunjava sve naše želje

catrice bohemia

Mono sjenilo za oči - inspirirano je boemskom ljepoticom u toploj terakoti i dubokoj indigo nijansi.

Loose Powder tuš za oči - etno elegancija u sofisticiranoj crnoj ili plavoj boji. Zahvaljujući mekanom profesionalnom aplikatoru, jednostavno ga je nanijeti.

Bronzer za lice - ovaj nježni puder s neobičnim 3D dizajnom suptilno naglašava konture lica. Savršena formula za ljeto. Rezultat: savršen!

Sjajilo za usne - nijanse su tople i prirodne poput zemlje i sunca. Ovo sjajilo za usne daje senzualan završetak Bohemia stilu sa suptilnim sjajem koji povećava usne.

Ultimate Nail Laquer lak za nokte - svijetle etno boje s metalik efektima su trend među lakovima za nokte ove sezone! Savršeni Bohemia izgled nožnih prstiju s visokom bojom i idealnim sjajem koji traje do sedam dana. Izbor između narančaste, stravstvene crvene i terakote smeđe kao i do kontrastne intenzivne plave.

Bohemia je u trgovinama dostupna od siječnja 2012.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.