Ovog Božića, Gucci svim ženama koje vole istinsku eleganciju i vrhunske mirise, donosi nov i šarmantan način ugađanja - Gucci purse spray - malu, ali prekrasnu, luksuznu beauty ikonu koju uvijek možete imati uza se

gucci flora, purse spray

Svaki od ovih poželjnih setova sastoji se od 4 staklene bočice od 15ml, koje stanu u šik etui. Opremljena ovim stilskim imperativom, Gucci žena se može izraziti kroz svoj omiljeni miris kamo god krenula - od intimne večere za dvoje, do sofisticiranog izleta ili božanstvenog odmora, čak i kroz strogo osiguranje u zračnoj luci. Ovaj nenadomjestivi dodatak znači da žena koja bira Gucci može uživati u putovanjima bez ugrožavanja svoje elegancije. Na hrvatskom će tržištu u ovom obliku biti dostupna dva Gucci mirisa: Gucci Flora i fantastičan najnoviji - Gucci Guilty.

Jedinstveno ženstven, istinski senzualan miris, Gucci Flora oda je mladenačkoj romansi i optimizmu. Svjetlucavost citrusa i božura na početku mirisa povinuju se baršunastoj ruži i srcu osmanthusa te završavaju na bazi sandalovine i pačulija.

gucci guilty, purse spray

Gucci Guilty je za žene koje žive punim plućima - moćne, pune duha, nepokolebljive. Potezi koji bi drugu ženu natjerali da se osjeća krivom, nju samo uzbuđuju. Njen miris je primjetan orijentalno-cvjetni s hedonizmom u srcu. Raskošna uvertira mandarine i ružičastog papra uzmiče pred sredinom cvjetnih nota na bogatoj bazi ambre i pačulija.  

Gucci Flora 4 x 15ml: 559 kn
Gucci Guilty 4 x 15ml: 559 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.