Štetni vanjski utjecaji isušuju i nadražuju vašu kožu. Koža gubi sjaj, postaje neujednačena, prošire se pore i pojavljuju se prve bore. Aktivne žene imaju vrlo malo vremena na raspolaganju, no to ih ne sprječava da žele najbolje za svoju kožu. Prirodna ljepota bit je L'OCCITANEOVE nove kolekcije za njegu lica - Raskošan božur. Ova kolekcija ne stvara iluziju ljepote, već otkriva njeno savršenstvo

LOccitane_bozurkreme_cijela

Patentirani ekstrakt iz božura, iznimno bogat visokom koncentracijom prirodnih biljnih šećera, glavni je aktivni sastojak uljepšavajuće formule. L’OCCITANEOV laboratorij je stvorio uljepšavajući kompleks iz božura koji vidljivo uljepšava kožu s odmah vidljivim i dugoročnim rezultatima. Njegov učinak je hidratizirana koža, smanjene bore i pore te ujednačena tekstura kože, odnosno, savršena put.

Do savršene puti vode samo sastojci prirodnog podrijetla: ekstrakt iz božura, hijaluronska kiselina, ekstrakt iz divljeg kestena i pigmenti na mineralnoj osnovi i biserne sjajne čestice. Kombinacija najboljih aktivnih sastojaka djeluje na stanice kože i pomaže u uljepšavanju epiderme, učvršćuje kožu te joj vraća elastičnost i blistavost. Rezultati su trenutni i dugotrajni.

L’OCCITANEOV odjel za istraživanje razvio je patentiranu formulu sa 100% prirodnim »inteligentnim« jedinstvenim kompleksom iz pčelinjeg i jojobinog voska. Taj »kameleonski« kompleks sa znanstveno dokazanim učinkom prilagođava svoje djelovanje sukladno klimi i vlažnosti. Zbog toga odgovara svim tipovima kože te osigurava potpunu njegu i hidrataciju. Kombinacija zaglađujućih čestica u pigmentima s mineralnom bazom za ujednačavanje puti pomaže trenutno vidljivo zagladiti kožu. Inovativni pigmenti reflektiraju svjetlost i ujednačavaju put, a sjajne biserne čestice čine kožu blistavom bez obzira na tip kože i vrstu puti. To vam omogućavaju upravno proizvodi iz nove L’OCCITANEOVE kolekcije za njegu lica.

Serum za savršenu put Raskošan božur osvježavajuće je i iznimno lagane teksture. Vidljivo uljepšava kožu ostavljajući je baršunasto mekom. Put postaje ujednačena, osvježena i blistava.

Cijena: 30ml – 353,40 kn

Krema za savršenu put Raskošan božur ima patentiranu formulu s »inteligentnim« kompleksom dokazane učinkovitosti. Pruža koži optimalnu razinu hidratacije, prilagođavajući se vanjskim uvjetima i trenutnoj razini vlažnosti u okolišu. Koža je baršunasto meka i vidljivo ljepša iz dana u dan.

Cijena: 50ml – 301,20 kn

Baršunasta, hidratantna i njegujuća CC krema sa zaštitnim faktorom (SPF 20) rezultat je najnovijeg otkrića L’OCCITANEOVOG laboratorija. Odlikuje je jedinstvena sinergija uljepšavajućeg kompleksa iz božura, CC pigmenata i bisernih čestica. Upotrijebiti se može kao podloga za makeup ili samostalno, za prirodni izgled. Put je vidljivo ujednačena i blistava, a nepravilnosti su smanjene.

Cijena: 30ml – 224,90kn

Uljepšavajuću maglicu za lice možete upotrijebiti u bilo koje doba dana - ujutro prije nanošenja svakodnevnih njegujućih proizvoda ili navečer za iznimno osvježenje i uljepšavanje. Bezalkoholna formula hidratizira (dokazana 8-satna hidratacija) i osvježava lice te obnavlja teksturu kože.

Cijena: 100ml – 108,40 kn

Balzam za usne u boji obogaćen je uljepšavajućim ekstraktom božura. Hrani, zaglađuje

i štiti usne (SPF 25) te ih obavija prirodnim sjajem. Nježne nijanse ističu prirodnu ljepotu vaših usana.

Cijena: 128,50 kn

Osim za njegu kože, L’OCCITANE cvijet božura koristi i u proizvodnji mirisa. Sada, kada je ovaj neodoljivi miris u punom cvatu, L’OCCITANE mu je skrojio novo ruho, staklenu bočicu s ugraviranim cvjetnim laticama božura, nadahnutom vrtovima gospodina Rivierea. Vrtovi Jeana-Luca Riviera, iskusnog uzgajivača božura, dom su državne zbirke božura, priznate od strane francuskog konzervatorija za specijalizirane kolekcije bilja.

Cijena: Eau de Toilette Pivoine Flora, 75ml – 353,40 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.