Godine nisu jedine koje izdaju starost kože, već i sati i dani koji prolaze. Jedan jedini dan može ostaviti trag na ženskom licu, a znakovi starenja kože su pritom izraženiji: umorne crte lica, gubitak sjaja, duboke bore, natečenost, podočnjaci i tamne mrlje. Takvo pogoršavanje izgleda kože nazivamo starenjem tijekom dana. Vichy je ostvario novu generaciju njege Liftactiv Supreme s lifting učinkom koji traje cijeli dan, za mladenački sutrašnji dan

vichy liftactive supreme

Utjecaj vremena, odnosno sati koji prolaze, na licu ostavljaju tragove koje sami primjećujemo. Riječ je o znanstvenoj stvarnosti usko povezanoj s krono-biologijom kože. Uvečer, umorna je koža lica znak njezinog starenja tijekom dana. Vichy je klinički i objektivno izmjerio starenje kože tijekom dana: od jutra do večeri koža gubi sjaj, znakovi umora su vidljiviji, njezina se čvrstoća smanjuje , a bore su izraženije. Takvi znakovi mogu biti potpuno jednaki znakovima dugoročnog starenja. Naime, s vremenom su takvi znakovi starenja sve izraženiji : bore su dublje, a koža izgubi čvrstoću.

Danas se protiv dugoročnog starenja kože možemo boriti tijekom cijelog dana. Znakovi starenja kože koji se tijekom dana produbljuju i postaju izraženiji trajni su. Istraživači L'Oreala izveli su posebno istraživanje za Vichy o promjeni kakvoće kože tijekom dana. Instrumentalna mjerenja koja su vršili svako večer dokazala su da su bore izrazitije, posebice u kutovima očiju i oko nosa (nazolabialne bore). Elastičnost tkiva je smanjena, povećano je crvenilo i koža je manje čista, zbog čega je ten pomalo sivkast.

LIFTACTIV SUPREME - NOVA VIZIJA NJEGE PROTIV STARENJA: novi proizvod predstavlja novu viziju progresivne njege koja uklanja znakove starenja u svakom trenutku kada su oni vidljivi: TRENUTNO pružajući dojam zaglađene i ujednačene površine kože, TIJEKOM DANA pružajući svjež i odmoran izgled kože sve do navečer te DUGOROČNO djelujući protiv bora i gubitka čvrstoće kože.

Cijena: 240, 22 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.