Nakit je odraz naše osobnosti i dio našeg šarma, no kako odabrati onaj pravi? Osluškujte srce i potrebe onih kojima nakit poklanjate. Lykke medaljoni Love Note osvojit će sve dizajnom, kvalitetom izrade, ali i personaliziranim porukama. Ljubav bolje zvuči uz njih! 

lykke darivanje

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj prekrasan Lykke medaljon Love Note, bezvremenski nakit koji se može personalizirati, su:

SANDRA RADIć, ZAGREB

IVANA BILIć, DRNIš

Lykke nakit, popularan nakit s hrvatskim potpisom, idealan je uz dnevne kombinacije, ali i savršeno elegantan u svim svečanim i luksuznim prilikama. Vole ga poslovne žene, kućanice, majke, mlade djevojke i njihove bake jer ističe prirodnu ljepotu svake žene. Također, personalizacijom se veže uz naše najljepše misli. Takav je Lykke - svevremenski, božanstven, elegantan, od najkvalitetnijih materijala. Upravo zato ga toliko volimo.

lykke darivanje

Medaljoni kao posebna vrsta privjeska imaju taj poseban šarm jer već na prvi pogled djeluju kao škrinjica uspomena. Lykke je primjer kako nakit može ostati jedinstven, upečatljiv, a opet toliko poseban da mami poglede gdje god da se okrenete. Sve je u vama, u načinu na koji nosite nakit. Jedino tako ćete moći pričati svoju priču bez ijedne izgovorene riječi. 

lykke darivanje

Nakit koji nosite u blizini srca je upravo taj s kojim ne možete pogriješiti, a personalizirani medaljoni imaju poseban šarm. Kolekciju Lykke mini medaljona krase popularni motivi simboličnih značenja koji dolaze u kompletu s Lykke ogrlicom, ali i zasebno. Love note mini medaljon s ogrlicom je simboličan privjesak u obliku srca i bezvremenski nakit kojeg možete personalizirati s obje strane medaljona riječima, stihovima i citatima od kojih srce zatitra.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.