Vrijeme je za face fitness uz revolucionarni beauty gadget FOREO BEAR. Zahvaljujući mikrostruji, ovaj beauty-tech gadget pruža neinvazivni lifting lica, smanjuje bore i znakove starenja te potiče mikrocirkulaciju, a rezultat će biti koža zategnuta kao nikad prije! 

foreo bear foreo serum darivanje

Jedna čitateljica koja na poklon dobiva FOREO BEAR uređaj za učvršćivanje kože i FOREO SERUM SERUM SERUM s hijaluronskom kiselinom i skvalanom, je:

RENATA GAJST, BJELOVAR

foreo bear foreo serum darivanje

Baza svakog dobrog make upa je zdrava i njegovana koža, a švedski beauty tech brend FOREO ima savršeno rješenje za čvrstu i sjajnu kožu, koja će zablistati u svim važnim prilikama ili kad se jednostavno poželite osjećati svježe, lijepo i glamurozno. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji, modernom dizajnu i trendi mint i fuksija nijansama, FOREO BEAR je nezaobilazni beauty gadget, koji će vam pružiti najsigurniji mikrostrujni tretman na svijetu. Samo 3 minute su dovoljne za trening više od 65 mišića lica i vrata te čvrst i mladenački izgled kože koji će trajati dugo. 

foreo bear foreo serum darivanje

Prepoznatljive T-Sonic pulsacije i mikrostruja čine dobitnu kombinaciju za učinkovito i sigurno učvršćivanje lica - od jagodica i čeljusti do sitnih i izraženijih bora. Pomoću dvije mikrostrujne sfere BEAR usmjerava energiju izravno u kožu te osigurava precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno. Zahvaljujući mikrostruji, ovaj beauty-tech gadget pruža neinvazivni lifting lica, smanjuje bore i znakove starenja te potiče mikrocirkulaciju, a njegov Anti-Shock sistem čini ga najsigurnijim mikrostrujnim uređajem na svijetu. 

foreo bear foreo serum darivanje

Kako biste iz svog tretmana izvukli maksimum, BEAR koristite uz hidratantni SERUM SERUM SERUM, koji kombinira antioksidativnu moć skvalana i hidratantna svojstva hijaluronske kiseline. Lagan je, obnavljajući i hidratizirajući, a njegova formula s mikrokapsulama omogućuje dubinsku apsorpciju vrhunskih sastojaka te dugotrajan sjaj kože.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.