Glavni sastojak ISDIN Hydrolosiona je Chlorella Maris - vrsta alge koja potiče detox kože zahvaljujući svom antioksidativnom djelovanju. Koža je nakon korištenja hidratizirana i meka, a Hydrolosion ujedno i čuva kožu od ubrzanog starenja

isdin hydrolosion spf 50 darivanje

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju ISDIN Hydrolosion SPF 50, sprej koji hidratizira i štiti kožu, istodobno čuvajući vaš kolagen i elastin od propadanja, su:

SILVIJA SPAčAL, ZAPREšIć

MARIJA KNEZ, BILJE

isdin hydrolosion spf 50 darivanje

Većina nas zna koliko je važno posebno štititi kožu tijekom ljetnih mjeseci. I koliko je važno odabrati najbolji proizvod. U kategoriji najljepšeg SPF-a pobjedu odnosi... HydroLosion.

isdin hydrolosion spf 50 darivanje

ISDIN, međunarodni laboratorij za fotozaštitu i dermatologiju u Španjolskoj, i ove godine predstavlja  moderan asortiman fotozaštite koji prati aktualne trendove te se prilagođava svačijem načinu života i svim tipovima kože s inovativnim teksturama. U fotozaštiti tijela nastavlja s HydroLosionom, promovirajući uživanje u suncu, posebice tijekom ljetnih mjeseci.

isdin hydrolosion spf 50 darivanje

U fotozaštiti tijela, ISDIN poboljšava sve svoje sprejeve i losione novim formulama i benefitima, uz obnavljanje svih pakiranja kako bi ih učinio ekološki održivijima i privlačnijima. Wet Skin tehnologija omogućava primjenu čak i na mokru kožu, zadržavajući svoj zaštitni faktor.

isdin hydrolosion spf 50 darivanje

Glavni Hydrolosion sastojak je Chlorella Maris - vrsta alge s najvećim postotkom klorofila na svijetu koja potiče detox kože zahvaljujući svom antioksidativnom djelovanju. Koža je nakon korištenja hidratizirana i meka, a Hydrolosion ujedno i čuva kožu od ubrzanog starenja.

isdin hydrolosion spf 50 darivanje

Ovo ljeto je vrijeme za SHAKE. Hydrolosion bočicu je potrebno protresti kako bi se dvije faze stopile u jednu. Koža je nakon cijelog dana na plaži elastična, hidratizirana i mirisna, a istovremeno čuva i vaš kolagen i elastin od propadanja. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.