Vichy predstavlja liniju dezodoransa za reguliranje znojenja, prilagođenu različitim stupnjevima znojenja, potrebama pojedinca i također osjetljivoj koži ispod pazuha

vichy deo

Znojenje je prirodna pojava koja ima dvije funkcije: osigurava izlučivanje otrovnih proizvoda metabolizma iz tijela i održava stalnu tjelesnu temperaturu. Znoj je sastavljen od 98 do 99 posto vode. Osim vode sadrži još mokraćevinu, organske kiseline, aminokiseline, mineralne soli, ugljikohidrate, enzime i vitamine. Obično je znoj bez mirisa i boje te sadrži pH između 4 i 6,5. Ipak bakterije na koži mogu uzrokovati oksidaciju i raspad nekih sastojaka znoja, zbog čega nastaje neugodan miris. Vichy je razvio liniju dezodoransa za reguliranje znojenja, oblikovanih za različite stupnjeve znojenja, što odgovaraju različitim potrebama pojedinaca.

STRESS RESIST roll on dezodorans: Pored vrućine i fizičkog napora, emocije su glavni razlog prekomjernog znojenja. Intenzivni antitranspirant za reguliranje prekomjernog znojenja koži omogućava da diše. Aktivni sastojak Perspicalm™ smanjuje povećano znojenje, a patentirani minerali upijaju višak vlage. Informativna cijena proizvoda je 85,42 kn.

DEZODORANS U SPREJU protiv prekomjernog znojenja: jamči dvostruko djelovanje: protiv znojenja i protiv neugodnog mirisa. Suši se odmah nakon nanošenja i ne ostavlja bijele mrlje na koži. Rezultat: suha i glatka koža. Informativna cijena proizvoda je 77,47 kn.

ROLL ON DEZODORANS za reguliranje prekomjernog znojenja, što djeluje 48 sati. Informativna cijena proizvoda je 77,47 kn.

ROLL ON DEZODORANS za osjetljivu i depiliranu kožu: dezodorans za reguliranje znojenja, prikladan i za osjetljivu i depiliranu kožu. Djeluje 48 sati. Informativna cijena proizvoda je 75,15 kn.

DEZODORANS U OBLIKU KREME: za reguliranje prekomjernog znojenja, što djeluje 7 dana. Sadrži soli veličine mikrona, što djeluju u samom središtu žlijezda znojnica i reguliraju znojenje. Uz redovitu upotrebu stupanj znojenja opada iz tjedna u tjedan. Informativna cijena proizvoda je 75,15 kn.

VICHY HOMME DEZODORANS antiperspirant s 48 satnim djelovanjem na reguliranje znojenja. Informativna cijena proizvoda je 75,15 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.