Svima nam nedostaju druženja i izlasci s prijateljima, a Nivea zna da dobar provod započinje savršenim make-upom koji je rezultat pomno pripremljene kože. Upravo zato Nivea za prvi korak u danu preporučuje MicellAIR Expert Pre Make-up gel-piling za čišćenje lica koji će pripremiti kožu za šminku

nivea micelarni piling gel

Tri čitateljice koje na dar dobivaju po jedan Nivea MicellAIR Expert Pre Make-up gel-piling za čišćenje lica (koji čini kožu svilenkasto mekom i glatkom te je istovremeno oslobađa sebuma i ostalih nečistoća koji se nakupljaju tijekom noći), su:

INES KRISTIć, OSIJEK

MARIJA KNEZ, BILJE

NIKOLINA JUGOVIć, ZAGREB

Šminka igra veliku ulogu u životu žene. Ona je nezaobilazan dio svakodnevice, pruža samopouzdanje i pomaže da se osjećamo bolje. Postojani i lijepi make-up nije lako postići, ali jedno je sigurno, njegov osnovni preduvjet je glatka i zdrava koža. I tu na scenu stupa Nivea MicellAIR Expert Pre Make-up gel-piling za čišćenje lica.

nivea micelarni piling gel

Inovativna formula Nivea MicellAIR Expert Pre Make-up gel-pilinga za čišćenje lica čini kožu svilenkasto mekom i glatkom te istovremeno oslobađa sebuma i ostalih nečistoća koji se nakupljaju tijekom noći. Zahvaljujući mliječnoj kiselini i piling česticama prirodnog porijekla, mrtve stanice kože će biti uklonjene, a pore dubinski očišćene. Za ujednačeni ten, koji je idealna podloga za šminku, koristite Nivea MicellAIR Expert Pre Make-up gel-piling za čišćenje lica obogaćen mliječnom kiselinom jer sadrži piling čestice prirodnog prijekla, namijenjen je za svakodnevnu upotrebu, prije nanošenja šminke, te smanjuje vidljivost pora i sitnih nepravilnosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.