Revolucionarna Clarinsova maska inspirirana je krioterapijom, a ima trenutan učinak liftinga, potiče učvršćivanje kože i aktivira mikrocirkulaciju. Njena formula sadrži M.G.A. molekulu i ekstrakt noćurka koji imaju snažan antiage učinak, a pruža i svježinu zahvaljujući "kalcij flash" efektu

clarins cryo flash cream maska

Zamislite masku koja obećava čaroliju svim ženama od 30 do 60 godina! Cryo Flash Cream Mask nije obična antiage maska. Inspirirana krioterapijom, ova moćna formula jamči trenutni učinak zatezanja i jačanja kože, efekt učvršćivanja i djelovanje protiv bora. Dva ključna sastojka daju joj jedinstvenu moć: M.G.A. molekula - derivat mentola koji toplinski aktivira kožu, smanjuje temperaturu kože i pomaže u prevenciji starenja te ekstrakt noćurka koji povećava razinu kalcija u stanicama kože, što dodatno pomaže u prevenciji starenja.

clarins cryo flash cream maska

Efekt učvršćivanja kože i aktivacija mikrocirkulacije su glavne prednosti Cryo Flash Cream maske. Ova maska vraća koži svježinu, pomaže u prevenciji starenja i koristi fenomen poznat kao "kalcij flash" kako bi potaknula funkciju kože. Već nakon prvog nanošenja, koža je trenutačno podignuta i zategnuta. A redovitom uporabom, postaje jača i sjajnija.

clarins cryo flash cream maska

Odgovorno ljepota: Ne samo da je formula odgovorna, već je i pakiranje ekološki razvijeno. Izrađeno je od reciklirajućeg stakla, pokazujući Clarinsovu predanost održivosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.