Sinonim za ljepotu i zdravlje na prirodan način, Novexpert, predstavio je proizvod iz linije s hijaluronskom kiselinom, booster za usnice koji djeluje trenutno i dugoročno na volumen, hidrataciju, konture, boju i teksturu usnica

 

novexpert lip up balzamKao i ostatak lica i tijela, usnice su podložne promjenama i starenju tijekom godina te je anti aging njega neophodna. One gube punoću, hidrataciju, boju i konture te se smanjuju. Novexpert  je pronašao način kako to zaustaviti i pružiti usnama potpunu njegu na 100% prirodan način. Novexpert se u novom boosteru za usnice pozabavio sa 7 pokazatelja starenja usnica, a to su bore, volumen, oblik i konture, boja, hidratacija i oštećenje te osmislio idealnu 7 u 1 njegu za usnice.

novexpert lip up balzam

Jedan od glavnih aktivnih sastojaka u Lip'upu je biljka Muira puama koju smatraju "prirodnom Viagrom", a djeluje na volumen tako da potiče prokrvljenost. Hijaluronska kiselina koja je fragmentirana djeluje na bore i hidrataciju, shea maslac njeguje dok antioksidansi djeluju na slobodne štetne radikale. Rezultati su vidljivi i nakon 2-3 mjeseca.

Proizvodi Novexpert su dostupni u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te Novexpert web shopu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.