Svakodnevno smo izloženi različitim onečišćenjima iz okoliša koja se najviše očituju upravo na koži. Apivita je stoga odlučila kreirati blage čistače za lice koji u sebi sadrže sredstva protiv onečišćenja, ostavljajući kožu čistom i ugodnom

apivita cistaci lica

APIVITA, grčki brend prirodne kozmetike nadopunio je svoju bogatu liniju čistača za lice s tri nova proizvoda – crnim detox gelom za čišćenje, micelarnom vodicom i tonik losionom za lice. Ova tri proizvoda dolaze kao savršena nadopuna već dobro poznatim Apivita proizvodima iz linije za čišćenje lica, od kojih su neki već stekli "kultni status" među zaljubljenicima u kozmetiku i prirodne proizvode.

apivita cistaci lica

Svima je dobro poznata činjenica da je čista koža prvi korak ka zdravoj koži lica. Svakodnevno smo izloženi različitim onečišćenjima iz okoliša, a ona se najviše očituju upravo na našoj koži. Slijedeći trend proizvoda za njegu kože koji u sebi sadrže sredstva protiv onečišćenja, Apivita je kreirala tri blaga, a opet izrazito učinkovita čistača za lice koja će zadovoljiti i osobe s najosjetljivijom kožom lica. Novi Apivita čistači za lice sadrže pčelinje proizvode, kao i super moćnu infuziju šipka za dodatno djelovanje protiv agresora iz okoliša.

apivita cistaci lica

Crni detox gel za čišćenje namijenjen je uklanjanju nečistoća i šminke s lica. Uz pomoć aktivnog ugljena i patentiranog ekstrakta propolisa, detoksificira kožu s blagim sredstvima za čišćenje te čisti nečistoću i uklanja šminku s lica. Nakon njegove upotrebe koža ostaje svježa, čista i ugodna, a sve zahvaljujući pantenolu. Voda u proizvodu je zamijenjena formulom infuzije šipka koja djeluje protiv onečišćenja tako da je proizvod bogat antioksidansima i drugim aktivnim sastojcima koji povećavaju njegovu učinkovitost.

apivita cistaci lica

Micelarna vodica čisti šminku i nečistoće u jednom brzom koraku uz pomoć nježnih sredstava za čišćenje i micela, molekula koje sadrže hidrofilni dio koji se okreće prema vodi i hidrofobni dio koji se okreće prema prljavštini koja je zapravo masna i tako ju nježnim postupkom bez trljanja otklanja sa lica. Umiruje i ostavlja kožu čistom i ugodnom s grčkim medom od timjana i infuzijom divlje ruže, a nudi i dodatnu zaštitu pomoću infuzije šipka.

apivita cistaci lica

Tonik losion za lice umiruje kožu uz pomoć grčkog meda od timijana, lavande i pantenola. Nakon njegove uporabe koža je hidratizirana i ugodna, a zahvaljujući organskom ulju naranče i geranija i savršeno tonirana. Ovaj proizvod povećava bolje upijanje seruma i krema koje se nanose nakon njegove uporabe.

apivita cistaci lica

Crni detox gel za čišćenje lica i micelarna vodica su dermatološki i oftamološki testirani, što ih čini prikladnim za čišćenje lica i očiju, dok je tonik losion za lice dermatološki testiran i namijenjen je čišćenju lica.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.