Mac Cosmetics predstavlja novi proizvod, svoju ikoničnu 24-satnu prozračnu mat formulu u novom ruhu i u čak 71 nijansi za sve tonove i teksture kože 

MAC fix fluid tekuci puder

Omiljen Fix Fluid odsad je unaprijeđen i izmijenjen s potpuno novim prednostima. Nova Pro Fluid tehnologija prilagođava se koži za prirodan izgled i udobno i lagano nanošenje. Nova formula prožeta je s 87 posto skincare sastojaka, uključujući ekstrakt šećerne alge koji kontrolira sjaj lica s ekstraktom crvenih algi, dok hijaluronska kiselina dubinski hidratizira kožu. Uz to, novim je proizvodom unaprijeđeno i pakiranje te nova staklena bočica od sad uključuje i pumpicu koja omogućuje olakšano kontroliranje količine proizvoda.

MAC fix fluid tekuci puder

Ono što čini ovaj ovi beauty novitet posebnim je činjenica da je dostupan u do sad najširem rasponu nijansi do sad, čak njih 71 napravljenima za sve tonove i teksture kože. Fluid čija formula sadrži SPF 15, rezultira 24 satnom dugotrajnosti prikrivanja. Radi se o formuli koja je otporna na znoj i vlagu te ne sadrži ulja, što u konačnici dovodi do toga da ne uzrokuje akne i začepljenost pora.

MAC fix fluid tekuci puder

"Studio Fix je apsolutni dio moje opreme za crveni tepih", kaže M·A·C Senior Artist, Carly Utting, i dodaje: "Moram se osloniti na formule koje djeluju pod jakim osvjetljenjem kako bih svojim klijentima pružila prirodan izgled, a opet spreman za fotografiranje. Do sada nisam pronašla niti jedan drugi tekući puder koji pruža sve što mi je potrebno…a ni pronaći ton kože koji ne mogu uskladiti sa Studio Fixom."

MAC fix fluid tekuci puder

Prema testiranju koje je provedeno, potvrđeno je da je čak 98 posto ispitanika reklo da se fluid lako stapa s kožom, njih 94 posto izjavilo je da je colour-true, dok je 91 posto ispitanika potvrdilo da uz ovaj proizvod koža izgleda prirodno.

MAC fix fluid tekuci puder

Ovaj novitet dostupan je za kupnju u svim zagrebačkim MAC prodajnim mjestima (Arena Centar i Ilica 7), u FABUspot parfumerije te online na fabuspot.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.