Prvi organski filer svojim djelovanjem dugoročno pomlađuje i učvršćuje kožu, briše znakove starenja te stimulira stvaranje prirodnog kolagen. Sve to bez ‘odlaska pod nož’ i šavova

neauvia fileri

Starenje je prirodan proces, no zašto ga ne bismo malo prevarili, posebno kada je to moguće bez kirurškog zahvata? Hijaluronski fileri već su dulje vrijeme sigurna alternativa estetskim operacijama i sve je više žena koje se na njih odlučuju. Tretman nije invanzivan, ne zahtijeva oporavak i, što je najvažnije, dugotrajnog je učinka.

neauvia fileri

Filer Stimulate švicarske tvrtke Neauvia predstavlja novu generaciju hijaluronskih filera koji sadrži čistu hijaluronsku kiselinu i kalcij hidroksiapatit. Zbog pročišćenog materijala i originalne tehnologije, lice će biti zategnuto i svježije, a bore popunjene. Razlog tomu je dvostruka razina djelovanja Neauvia Stimulate filera: popravlja se čvrstoća kože i potiče se stvaranje novog kolagena.

neauvia fileri

Filer Stimulate se aplicira kanilom, aplikacija je gotovo bezbolna, oporavka nema, a efekt je kao nakon face-liftinga.

neauvia fileri

Tijekom prosinca rezervirajte svoj termin u medicinsko-kozmetičkom centru Murad (hotel Sheraton) za sve tretmane Neauvia filerima i ostvarite poseban popust pri plaćanju. Akcija traje od 10. do 31. prosinca, a odnosi se na 20% popusta na redovnu cijenu za gotovinsko plaćanje te 10% popusta za kartično plaćanje. Također, u tijeku je značajno sniženje cijena za tretmane za gospodu Neauvia Stimulate Men, kojim do 10. prosinca ostvarujete 30% popusta za gotovinsko te 20% popusta za kartično plaćanje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.