Nakon punih 10 godina istraživanja Lancôme predstavlja tekući puder koji budi unutarnju svjetlost lica, poput magične aure. Puder Teint Miracle Aura, uz korektor Touch Miracle, jedan je od najinovativnijih i najsuvremenijih make-up proizvoda na svjetskom tržištu. Nešto doista posebno

lancome teint miracle, aura inside technologyJedinstvena tekuća podloga za lice, novi puder iz linije Lancôme Teint Miracle, Aura osmišljena je tako da potencira svjetlost kože lica iznutra jer sadrži tzv. Aura-Inside tehnologiju. Inspirirana optičkim istraživanjima, tekstura pudera napravljena je tako da intenzivira tzv. ružičasti i plavi bioptički pigment kože lica i naglašava njegovu svjetlost, sjaj i svježinu. Puder je savršeno transparentan, lagan i svilenkast, ali besprijekorno pokriva nepravilnosti, ostavljajući lice svježim, osvijetljenim i sjajnim.

Budući da je bogat ružinim ekstraktom, kožu čini mekom i hidratiranom tijekom 18 punih sati, a zaštita SPF 15 štiti kožu u štetnih ultra-ljubičastih zraka. Puder je namijenjen svim tipovima kože, čak i onim najosjetljivijima, ne začepljuje pore i dolazi u nekoliko nijansi za različite boje puti.

Uz Teint Miracle Aura, tu je i korektor Touch Miracle s Aura-Inside tehnologijom, nemastan, ali hranjiv i hidratantan. Koristite ga kako biste prekrili bilo kakve lokalizirane mrljice, pigmentacije ili podočnjake.

Proizvod će biti dostupan u hrvatskim parfumerijama od prve polovine rujna 2010.

Cijena tekućeg pudera Teint Miracle - cca. 360 kn
Cijena korektora Touch Miracle - cca. 260 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.