Physicians Formula je brend s dugom tradicijom proizvoda koji inspiraciju vuku iz prirode i talijanskom kvalitetom, a evo koje sve proizvode ćete od 1. kolovoza moći pronaći ekskluzivno u odabranim Bipa poslovnicama u sklopu Trending projekta

physicians formula make up

Znanstvenici, doktori i terapeuti u Physicians Formula godišnje otkrivaju na tisuće prirodnih i organskih sastojaka diljem svijeta, javlja poznati brend. Oni najučinkovitiji, čisti i prirodni sastojci, nakon opširnih testiranja i istraživanja postaju dio Physicians Formula proizvoda.

physicians formula make up

MURUMURU BUTTER BRONZER: Ultra-luksuzni bronzer koji sadrži infuzije autentično brazilskog Murumuru te Cupuacu i Tucuma maslaca. Dostupan je u čak 4 nijanse: Light Bronzer, Bronzer, Sunkissed Bronzer i Deep Bronzer.

physicians formula make up

MURUMURU BUTTER BLUSH & MURUMURU BUTTER HIGHLIGHTER: Murumuru Butter Blush rumenilo kombinira najbolja svojstva kremastog i rumenila u kamenu i dostavlja ultra luksuzan osjećaj. Sadrži maslace, baš kao i bronzer. Dolazi u dvije nijanse: Plum Rose i Vintage Rouge. Murumuru Butter Highlighter je dugotrajan, fino-prešan highlighter, cream-to-powder formule i jedinstvene teksture koja se stapa s kožom. Dolazi u dvije nijanse: Pearl i Champagne.

physicians formula make up

ROSÉ ALL DAY OIL-FREE SERUM: Serum bez ulja obogaćen ružinom vodicom. Sadrži zdravu dozu vitamina i antioksidansa kako bi koža bila zdrava i poprimila zdrav i blistav izgled.

physicians formula make up

SPOTLIGHT ILLUMINATING PRIMER: Koža je u centru pažnje s primerom koji zaglađuje, ispravlja i štiti.

physicians formula make up

THE HEALTHY FOUNDATION SPF 20: Dugotrajan, nadogradiv i lagan tekući puder sa srednjim prekrivanjem i zdravim, satenskim finishem.

physicians formula make up

THE HEALTHY LIP Velvet Liquid Lipstick: Izrazito pigmentiran tekući ruž bogate, kremaste teksture. 

physicians formula make up

EYE BOOSTER 2U1 LASH-BOOTING SERUM & WATERPROOF LIQUID EYELINER: Ultra-precizan, vodootporan tekući tuš za oči s duboko crnim pigmentima i brzim sušenjem, obogaćen kompleksom s peptidima koji jača i njeguje trepavice.

physicians formula make up

KILLER CURVES MASKARA: Maskara za uvijanje trepavica s lash-lifting polimerima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.