Kažu da negativne misli privlače loše situacije, a pozitivne one dobre, vesele i blagodatne. Vrijeme je da vlastiti stav promijenite na bolje kako biste kreirali život kakav želite. U tome će vam pomoći i Albero di Giada... Uvjerite se kako žena koja nosi L’Erbolario Albero di Giada zrači pozitivom i šarmom

lerbolario albero di giada

Više od sto godina aktualna je borba za ženska prava. Unatoč tome, još postoje područja u kojima žene nisu dosegnule status koji bi trebale imati. Statistika je neumoljiva. U Hrvatskoj se rodi više dječaka, a manje djevojčica, no mlade žene su obrazovanije, samostalnije i sve kasnije stupaju u brak. Poznato je da su tvrtke u vlasništvu žena manje, s manje zaposlenih i manjim prihodima, te da najčešće nude usluge. Zastupljenost žena u hrvatskoj politici, prema trenutnom sazivu Sabora, je 18,5%, znatno manja od udjela žena u politici država Europske unije (32,2%).

lerbolario albero di giada

Moć pozitivnog mišljenja
Kažu da negativne misli privlače negativne situacije, a pozitivne one dobre, vesele i blagodatne. Vrijeme je da vlastiti stav promijenite na bolje kako biste kreirali život kakav želite. U tome će nam pomoći i Albero di Giada. Biljke i cvjetovi drva žada imaju posebnu sposobnost da privlače i otpuštaju pozitivnu energiju i obilje bogatstva. Žad je drvo sreće i novca.

lerbolario albero di giada

Uz L’Erbolario Albero di Giada gel za čišćenje ruku i lica s efektom svile i najosjetljivija koža lica i ruku dobit će svu potrebnu njegu i to zahvaljujući hidratizirajućim svojstvima ekstrakta biljke žad kao i destiliranoj vodi koja kožu čini mekom, te na njoj ostavlja božanstveni miris. L’Erbolario Albero di Giada krema za tijelo ugodna je za nanošenje na kožu, te omekšava i čini kožu sjajnom i baršunastom na dodir. L’Erbolario Albero di Giada kupelj svojom nježnom  formulom i šarmantnim, cvjetnim mirisom prodire u kožu i čini ju glatkom, mekom i privlačnom. Žena koja nosi L’Erbolario Albero di Giada parfem zrači pozitivom i šarmom. Ovaj ožujak, mjesec posvećen ženama, provedite s ljudima koji vas usrećuju, provedite ga s prijateljicama, mamama ili bakama….

lerbolario albero di giada

Cijene:
L'Erbolario Albero di Giada - gel za čišćenje ruku i lica 280ml; 70,90 kn
L'Erbolario Albero di Giada - krema za tijelo 200ml; 170 kn
L'Erbolario Albero di Giada - kupelj 250ml 91,9o kn
L'Erbolario Albero di Giada - parfem 50ml; 204,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.