Za kraj ljeta praćen neodoljivim mirisnim notama, predlažemo Emanuel Ungaro parfeme For Her & For Him. Chypre-voćni i orijentalno-drvenasti mirisi pratit će vas na svim ljetnim avanturama i očaravati sve koje sretnete

darivanje ungaro

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj set mirisa Emanuel Ungaro for Her&Him (a u svakom se nalazi duo ženskog i muškog mirisa), su:

ANA ŠULJIć BRAJčIć, RIJEKA

VIšNJA FUCAK, ĐURđEVAC

ungaro darivanje

Kroz mirise For Her & For Him, Emanuel Ungaro slavi novu generaciju sa zaraznom željom za komunikacijom! Urbani krajolik pretvara se u novu realnost, otvarajući nove scenarije za umjetničke kreacije. Novi mirisne hitovi za nju i njega uliveni su u bočicu koja je prava mala umjetnina, a djelo je uličnog umjetnika iz Pariza – Chanoira, poznatog po lako pamtljivom karakteru Cha. Kao inspiracija poslužile su mu scene iz svakodnevnoga života. Nova bočica napravljena u staklu podsjeća na limenku u spreju za ulične umjetnike. Poput zidova urbanog krajolika, vanjski dio je ukrašen atraktivnom grafitnom bojom. Plava i ružičasta nijansa uz neonski dodir govore o muškom i ženskom svemiru dok joj naljepnica s grafitnom bojom i metalnim završnim slojem daje urbani izgled otkrivajući njezinu smiješnu stranu: ostavite svoj znak s Ungaro "kistom"!

ungaro darivanje

FOR HER: Mirisna kompozicija započinje notom gorko-zelenog badema, ljubičaste šljive i blistave kruške. U srednjim notama cvjetni bijeli buket utjelovljuje senzualnost, gdje se tuberoza topi s voćnim jasminom i delikatnom vodicom narančinog cvijeta, dok je baza mirisa izgrađena na duetu pačulija i sandalovine, koji donose Chypre eleganciju i zagrijavaju se ugodnom stazom mošusa i vanilije.

ungaro darivanje

FOR HIM: Grejp i bergamot tope se s pikantnim muškatnim oraščićem na vrhu, srce mirisa nas odvodi u karizmatsku atmosferu, izraženu zavodljivim cimetom koji se igra s elegantnim irisom, dok je snažna osobnost otkrivena u bazi drvenastim potpisom cedra i senzualnog tonka zrna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.