Kiehl's Since 1851, legendarna njujorška ljekarna i proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose, otvorio je svoja vrata u Arena Centru Zagreb

kiehls otvorenje zagreb

U svim Kiehl's prodavaonicama načela klasične ljekarne protkana su modernim elementima koji odražavaju posebnosti zajednice i odaju počast počecima tvrtke u njujorškoj četvrti East Village. Već samim ulaskom u jedinstveni prostor posjetitelji bivaju uvučeni u dugu povijest i ekscentričan karakter tvrtke. Posvuda se mogu vidjeti tragovi duge tradicije brenda, uključujući fotografije originalne lokacije glavne trgovine u New Yorku, obitelji osnivača i ekspedicija pod Kiehl'sovim sponzorstvom. Povijesni elementi iznenađuju i oduševljavaju kupce, koji mogu vidjeti i legendarni vintage motor te Kiehl'sov poznati kostur „Mr. Bones". Ne postoje dvije u potpunosti jednake prodavaonice, no sve odišu Kiehl'sovom bogatom ljekarničkom tradicijom. Prva Kiehl's prodavaonica u Zagrebu donosi nam dašak originalne njujorške ljekarne u prodajnom prostoru veličine 50m2.

kiehls otvorenje zagreb

„Iznimno nas veseli što ćemo služiti zajednici grada Zagreba u okružju nove i prve Kiehl's prodavaonice. Uvijek se trudimo da naše voljene proizvode poslužujemo s velikom pažnjom i brigom za individualne potrebe kupca, što odražava našu dugogodišnju ljekarničku tradiciju." izjavila je Cheryl Vitali, Kiehl'ova glavna direktorica za svjetska tržišta.

kiehls otvorenje zagreb

Iva Šulentić, Mr. Bones i Sara Renar

Kao i u ostalim Kiehl'sovim prodavaonicama, i na novom će se prodajnom mjestu u Zagrebu promicati inicijativa „isprobajte prije kupnje", pokrenuta još prije 50 godina u glavnoj prodavaonici, kao i politika jednostavnog vraćanja proizvoda uz zajamčeni povrat novca.

kiehls otvorenje zagreb

Ivana Petković Čevra, Martina Lolić i Mirela Vrbanc

kiehls otvorenje zagreb

Iulia Stan i Ivana Mišerić

kiehls otvorenje zagreb

Zora Bjelousov, Petra Kurtela, Martina Požgaj i Lucija Biondić

kiehls otvorenje zagreb

Kiehl's-ovi ambasadori režu crvenu vrpcu

„Kiehl's vjeruje u učinkovitost svojih formula i ulaže iznimne napore kako bi oblikovao režime njege u skladu s individualnim potrebama kupaca. Naša dugogodišnja ljekarnička tradicija i tradicionalno visoka razina usluge ogleda se u programu dijeljenja velikih količina besplatnih uzoraka. Naša je misija usluživanje kupaca u skladu s njihovim individualnim potrebama, a navedene inicijative već se godinama provode s iznimnim uspjehom." izjavila je Cheryl Vitali, Kiehl'sova glavna direktorica za svjetska tržišta.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.